Novi modni odabir Ane Ivanović: Trend koji ćete obožavati ove jeseni

Novi modni odabir Ane Ivanović: Trend koji ćete obožavati ove jeseni

Autor: | 21/09/2020

0

Ana Ivanović napustila je tenisku karijeru 2016. godine, kada je postigla sve što je želela od svoje karijere. U javnom obraćanju, tom prilikom rekla je da će u javnom svetu ostati kao ambasador sporta i zdravog života, što uspešno radi na svom "Instagram" profilu. Anu često možemo videti kako trenira, kuva ili meditira, a svaka njena fotografija propraćena je dubokim motivacionim porukama upućenim njenim pratiocima.

Ipak, na svom "Instagram" profilu, Ana pratioce povremeno iznenadi i nesvakidašnjim modnim kombinacijama. Kada patike zameni štiklama, a helanke modernom suknjom, svako modno izdanje Ane Ivanovič postaje priča za sebe.

Pročitajte: Ana Ivanović je lepotu, šarm i vitko telo nasledila od nje (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on May 6, 2020 at 8:49am PDT


Baš kao i Jelena Đoković i Ana Ivanović bira klasične komade i modni minimalizam. Njena prirodna lepota ne zahteva puno aksesoara, kako bi sve što ona ponese plenilo posebnom lepotom i senzualnošću. Ipak, poslednjom fotografijom na "Instagramu" pokazala je da s vremena na vreme i ona isprati modne trendove i uživa u aktuelnom šiku.

"Midi" suknju, leopard printa, Ana je iskombinovala sa jednostavnom crnom majicom, atraktivnim sandalama i crnom torbicom, dok nakit i šminku nije nosila, što je dodatnu pažnju skrenulo na upečatljivo modno izdanje Ane Ivanović.

Ova odevna kombinacija najavila je vodeći modni trend za jesen pred nama. "Midi" suknje "animal" i "floral" printa, biće omiljeni komad za sklapanje ranih jesenjih "outfit-a".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Sep 20, 2020 at 7:10am PDT

Na svom "Instagramu" u poslednje vreme Ana je objavila nekoliko fotografija koje mogu predstavljati inspiraciju za vodeći trend sezone. Reč je o suknjama koje su idealne za prelazno doba godine i koje se podjednako efektno mogu nositi i tokom leta, ali i tokom jeseni.

Savršene za posebne prilike, ili večernji izlazak sa voljenom osobom, suknje neobičnog kroja, savršeno se kombinuju uz jednostavne majice i salonke. A dobro ukrojenim sakoom celoj kombinaciji možete dodati potpuno drugačiji pečat.

Pročitajte: Ana Ivanović je superžena - Evo kako bivša teniserka provodi dane kod kuće (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Aug 14, 2020 at 10:28am PDT

Ana Ivanović veoma je posvećena mama, vredno trenira i trudi se da bude na raspolaganju članovima svoje porodice, ali ne propušta priliku, da kada god može izdvoji vreme za sebe i u potpuno novom izdanju pokaže koliko je prelepa i atraktivna žena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jul 27, 2020 at 8:20am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti