Ana Ivanović Bastijanu: Nisam mogla da zamislim boljeg uzora za naša dva mala dečaka

Ana Ivanović Bastijanu: Nisam mogla da zamislim boljeg uzora za naša dva mala dečaka

Autor: | 21/05/2020

0

Da se iskrena ljubav ne može sakriti dokazuju i srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger. Počeli su da se zabavljaju 2014, a dve godine kasnije jedno drugom zakleli su se na večnu ljubav u Veneciji.

U martu 2018. godine dobili su sina Luku, a u avgustu 2019. i drugog sina Leona. Danas sa svoja dva dečaka žive život o kome su sanjali.

Ana ne skriva koliko je zadovoljna izborom supruga, pa mu često na društvenim mrežama upućuje emotivne reči. Kako je danas „Dan očeva“ nije propustila priliku da mu i javno kaže da smatra da je on najbolji otac i pravi uzor njihovim sinovima.

Ana Ivanović: Emotivne reči za supruga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on May 21, 2020 at 12:50am PDT


– Moj saigrač, čvrsto rame - i najbolji otac. Nisam mogla da zamislim boljeg uzora za naša dva mala dečaka – napisala je Ana na „Instagramu“.

Kako je započela Anina i Bastijanova ljubavna bajka

Otako se Ana Ivanović pojavila u svetu sporta, mnoge je očarala prirodnom lepotom, damskim držanjem, ljupkošću i odmerenošću. Zbog svega navedenog mnogim devojkama je postala uzor, a brojnim muškarcima tiha patnja. Ana je pokazala da samo oni koji hrabro koračaju kroz život mogu da postignu nešto veliko, pa je tako 2008. godine stigla i nagrada za njen naporan višedecenijski rad – osvojila je „Grend slem“ titulu na „Rolan Garosu“ i zvanično postala najbolja teniserka sveta, sa prvim mestom na „WTA“ listi.

Pročitajte: Slavlje u porodici Ivanović - Ana i Basti stižu u Beograd

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Aug 2, 2018 at 9:17am PDT

Sudbinski susret sa Bastijanom

Anin ljubavni život obeležilo je nekoliko veza: sa teniserom Markom Stilitanom, golferomAdamom Skotomi slavnim španskim teniserom Fernandom Verdaskom, a onda se dogodio sudbinski susret sa najplaćenijim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, 2014. godine. Kako su se zapravo upoznali Ana i Basti otkrio je nemačkom „Bildu“ trener košarkaša „Bajerna“ Svetislav Pešić.

Pročitajte: Ana Ivanović vešta u kuhinji - Kolač koji Basti obožava

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Jan 3, 2017 at 4:43am PST


– Moj prijatelj Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović su u emotivnoj vezi, upoznala ih je moja ćerka Ivana (koja je, inače, udata za košarkaša Nemačke Jana Jaglu, prim. aut.). Neka se deca vole i drže za ruke – rekao je Pešić.

Prva zajednička fotografija

Emotivnu vezu započeli su u leto 2014. godine prilikom Aninog učešća na „US openu“ u Njujorku. Iako su oboje ljubav želeli da sakriju od javnosti, paparaci su uspeli da ih u septembru iste godine fotografišu na ulicama Menhetna kako, držeći se za ruke, šetaju centralnim gradskim ulicama.

Veridba daleko od očiju javnosti

Veridba je usledila u Nemačkoj, daleko od očiju javnosti. Kako bi sve bilo savršeno, Basti je za Anu organizovao večeru ne kojoj ju je zaprosio, a prsten za nju je stigao iz prestižne draguljarnice. Da se par verio javnost je saznala kada se Ana na jednoj svečanosti u Londonu pojavila sa prelepim skupocenim vereničkim prstenom na ruci. Srećnu vest potvrdio je i tadašnji menadžer srpske teniserke Dan Holzman na svom profilu na „Fejsbuku“.

Pročitajte: Poseban razlog za ponos- Pogledajte šta ume sin Ane Ivanović (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Oct 9, 2017 at 4:25pm PDT

Spektakularno venčanje

Svoju veliku ljubav Ana i Basti ozvaničili su venčanjem u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je više od dve stotine medija iz celog sveta. Prvog dana bilo je organizovano građansko venčanje u „Sala degli Stucchi“, dok je drugog dana bilo organizovano crkveno. Za prvu bračnu noć rezervisali su luksuzni apartman pod nazivom „Alcova Tiepolo Suite“, u kome noć košta 4.950 evra. Prvu zajedničku fotografiju sa Bastijanom Ana objavljuje samo pola sata posle njihovog venčanja.

Pročitajte: Stil Ane Ivanović uvek privlači pažnju, a ove čizme čuvena teniserka obožava

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jul 13, 2016 at 11:46am PDT

Selidba u Čikago

Ana Ivanović je priznala da se otkad se sa suprugom Bastijanom preselila u Čikago oseća neverovatno dobro, ali i pomalo čudno.

– Nikada nisam imala klasičan dom. Ceo moj život mogao se uglavnom smestiti u dva kofera zbog stalnih putovanja na turnire. Sada prvi put mogu da kažem da imam svoj dom – izjavila je, dodavši da uživa u uređenju i opremanju kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on May 18, 2020 at 4:14am PDT

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti