Mirjana Bobić sama napravila sandale, dame oduševljene: Evo šta vam je potrebno za unikatnu kreaciju od 1.700 dinara

Mirjana Bobić sama napravila sandale, dame oduševljene: Evo šta vam je potrebno za unikatnu kreaciju od 1.700 dinara

Autor: | 11/07/2023

0

Mirjana Bobić Mojsilović može da se pohvali brojnim talentima. Ugledna novinarka i književnica u slobodno vreme slika, kuva, održava seosku kuću koju je nedavno kupila u selu Mramorak, a sada nam je otkrila još jedno umeće.

Instagram

 
 

Par plavih sandala kojima se Mirjana pohvalila na Instagramu oduševio je dame, ali ih i zbunio, jer ništa slično nisu videle u radnjama.

Pročitajte: Gola ramena, grudi u prvom planu - Niske dame ljubomorne, haljina Vesne Dedić nije za svakoga

Profil je bio zasut upitima gde ih je kupila i konstatacijom da mora biti da su iz inostranstva. Ona je neko vreme mudro ćutala, a onda je napisala da je u pitanju unikat, kao i da ih je sama napravila.

Instagram

 

‒ Pošto me mnogi od vas pitaju odakle mi ove lude sandale, sada odajem tajnu: sama sam ih napravila. Kupila sam obične bapske bele sandale za štrapac za 1.700 dinara sa idejom da od njih nešto napravim. I posle nekoliko promašaja, uzela sam slikarsku četkicu i akrilnu boju i ofarbala ih. Onda sam vrelim lepkom iz pištolja zalepila perje i dobila ovo malo šiz čudo, i uvek se smejem kad ih obujem ‒ otkrila je Mirjana.

Slične sandale samo u drugoj boji Mirjana je već pokazala na svom profilu. Tada je bele sandale uklopila sa bež haljinom od satena i stajling upotpunila beretkom i kožnom torbom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti