Za Mirjanom Bobić okretao se ceo Beograd: Ovakve sandale ili se obožavaju ili preziru, ravnodušnih nema FOTO

Za Mirjanom Bobić okretao se ceo Beograd: Ovakve sandale ili se obožavaju ili preziru, ravnodušnih nema FOTO

Autor: | 28/06/2023

0

Sandale Mirjane Bobić ne mogu da ostanu neprimećene

Mirjana Bobić Mojsilović uvek je važila za ženu koja pleni šarmom, nepresušnom energijom, ali i jedinstvenim modnim stilom. Poznata novinarka i književnica nikada nije priznavala uniformisanost, a njene odevne kombinacije inspiracija su mnogim damama.

Petar Đorđević

 

U susret 64. rođendanu, koji će obeležiti 29. juna, Mira Bobić prošetala je ulicama Beograda u satenskoj bež haljini, koja je savršeno pristajala njenoj figuri. Stajling je upotpunila beretkom iste boje i torbicom koju je ponela oko pojasa.

Pročitajte: Kosim travu, sadim paradajz i peršun - Zavirite u prelepu seosku kuću Mirjane Bobić Mojsilović FOTO

Posebno upečatljiv komad su neobične bele sandale sa platformom i dva kaišića, koje možda nisu dovoljno elegantne za haljinu koju je izabrala, ali su svakako udobne za šetnju.

Instagram

 

Na pitanje, u kojoj meri je uspela da napravi otklon od diktata savremene svakodnevice koja od nas traži da budemo mladi, lepi i imamo što više lajkova, Mirjana je nedavno u intervjuu za HELLO! odgovorila:

Pročitajte: Mirjana Bobić Mojsilović udala ćerku jedinicu - Drugi najlepši dan u mom životu... FOTO

‒ U meri u kojoj je to moguće. I ja sam na Instagramu i na Fejsbuku jer tamo, između ostalog, objavljujem moje kolumne o savremenoj civilizaciji, te mreže mi služe kao pomoć za promociju mog stvaralaštva. Dakle, ne zanima me ni jedna od tih mreža kao sredstvo da bilo kome pokazujem kako dobro izgledam, kako sam kupila nove cipele i kako živim život o kome drugi mogu samo da sanjaju. Taj koncept prepustila sam mojoj junakinji Katarini, u „Sazvežđu svitaca“. Život na mrežama, bilo kojoj, nije život.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Pročitajte još

Najnovije vesti