Usudite se da budete drugačiji: Stajling Mirjane Bobić Mojsilović će vas oduševiti (foto)

Usudite se da budete drugačiji: Stajling Mirjane Bobić Mojsilović će vas oduševiti (foto)

Autor: | 20/08/2021

0

Stil Mirjane Bobić Mojsilović – Moda je igra

Za Mirjanu Bobić slobodno se može reći da ume da uživa u životu. Čuvena maksima „carpe diem“ njoj, očigledno, nije nepoznata. Novinarka, književnica i slikarka, svemu što radi predaje se do maksimuma. I uvek sa „zaraznim“ optimizmom, zbog čega decenijama uživa poštovanje i ljubav širokog auditorijuma.

Stil Mirjane Bobić Mojsilović - potpuno autentičan

Poslednjih meseci Mirjana Bobić fokusirana je na emisiju „Srećna Srbija“, koja se emituje na televiziji „Prva“. Do sada je u više od trideset epizoda gledaocima predstavila prirodne lepote naše zemlje, a po svemu sudeći u planu je i nova sezona.

Jedna od epizoda biće posećena plovidbi Dunavom kroz Vojvodinu, kao i sremskom mestu Slankamenu, gde su vikendice podigli Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, kao i mnogi drugi.

Pročitajte: Mirjana Bobić Mojsilović o muškarcima, ćerki, životu -  Bilo je ljubavi, strasti i ludila, ali se nisam ponovo udavala

Da bi emisija odisala autentičnom atmosferom, Mira je odlučila da postane „kapetanica“. Obukla je uniformu, stavila kapu i uz šarmantan osmeh glasno se zapitala „kuda plovi ovaj brod“.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti