Sa Mozzartom na krilima muzike: Serija koncerata pijaniste Stefana Đokovića počinje 26. januara na Kolarcu

Sa Mozzartom na krilima muzike: Serija koncerata pijaniste Stefana Đokovića počinje 26. januara na Kolarcu

Autor: | 19/01/2023

0

„Sa Mozzartom na krilima muzike“ naziv je serije koncerata klasične muzike koje će pijanista Stefan Đoković održati u 12 gradova u Srbiji pod pokroviteljstvom prve dame Tamare Vučić.

Ovaj čarobni muzički let počinje 26. januara u 20 sati u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, gde će istaknuti srpski umetnik izvesti dela Franca Šuberta, Frederika Šopena i Franca Lista.

Beogradski koncert prvi je od ukupno 12 koji će tokom narednih 12 meseci biti održani u isto toliko gradova Srbije.

Miloš Miletić

 

Ovaj projekat je prvi i jedinstven po tome što će se na njegovim krilima klasična muzika autora najvećih svetskih kompozitora u izvođenju maestralnog Stefana Đokovića čuti u svim delovima Srbije.

Publika će na koncertima, pored prilike da uživa u muzici, kupovinom karte lično dati doprinos humanom aspektu ovog projekta koji se ogleda u tome što će celokupan prihod od prodaje ulaznica svih 12 koncerata biti doniran domovima kulture u gradu u kome je koncert održan.

 

Pored Beograda, publika u Loznici, Nišu, Valjevu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Zaječaru, Vrnjačkoj Banji, Subotici, Priboju i Novom Sadu moći će da u svojim gradovima oseti atmosferu najvećih svetskih koncertnih dvorana, a istovremeno učini nešto veoma lepo i humano za domove kulture koji su mesto susreta lokalnih zajednica.

Miloš Miletić

 

Magični let na krilima muzike počinje 26. januara na Kolarcu. Pozivamo vas da se sa Stefanom Đokovićem vinete visoko, do najkvalitetnije klasične muzike. Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na blagajni Kolarca ili onlajn na sajtu Tickets.rs. Datumi održavanja ostalih koncerata iz serije „Sa Mozzartom na krilima muzike“ biće blagovremeno objavljeni.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Miletić

Najnovije vesti