Ovakvu je još niste videli: Stilska transformacija Anastasije Ražnatović (video)

Ovakvu je još niste videli: Stilska transformacija Anastasije Ražnatović (video)

Autor: | 02/10/2020

0

Stil Anastasije Ražnatović neverovatno je inspirativan, s obzirom da njeni izbori variraju od urbanih kežual outfita, do modnih klasika, koji ostavljaju bez daha. Ipak, naviklismo da je viđamo u atraktivnim izdanjima, koja pristaju ne samo njenim godinama, već i njenoj savršenoj figuri.

Anastasija Ražnatović na "Instagramu" je dostigla neverovatnu brojku od milion pratilaca, a sada ovu društvenu mrežu koristi ne samo u poslovne svrhe. Na svojim fotografijama, diktira modne trendove, koji inspirišu mnoge žene. Ipak u ovakvom izdanju je nikada niste videli.

Pročitajte: Aleksandra Prijović jednom puni 25 godina - Anastasija Ražnatović najveselija na žurki, slavljenica nikad lepša (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Dec 1, 2019 at 5:45am PST


Kratke i uzane haljine, koje savršeno prate njenu vitku liniju, ovoga puta zamenila je potpuno drugačijim odabirom. Za potrebe jednog slikanja, Anastasija je pozirala u bajkovitom ambijentu, a na sebi je imala dugu cvetnu haljinu, na puf rukave. U ovoj beloj haljini, Anastasija je izgledala kao princeza. Romantičnom "outfitu" doprinela je i duga raspuštena kosa, koja je Anastasijinom izgledu dala potpuno drugačiji, romantičan utisak.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović - Najmlađa Srpkinja kojoj je ovo pošlo za rukom

Iako je do sada nismo često videli u ovakvom izdanju, bajkovit izgled savršeno pristaje lepoj pevačici.

A kako se vama više dopada?

Urbane kombinacije joj bolje stoje!
Prelepo, prava je princeza!

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti