Hrabra, autentična i svoja: Ruška Jakić u devetoj deceniji zvezda modne kampanje, fotografije oduševile region

Hrabra, autentična i svoja: Ruška Jakić u devetoj deceniji zvezda modne kampanje, fotografije oduševile region

Autor: | 22/12/2021

0

Ruška Jakić zvezda nove kampanje modnog brenda Mates

„Dobro jutro, lutko.“ Ni kraće rečenice, ni veće motivacione poruke. Vlasnica ove mantre, voditeljka Ruška Jakić, zvezda je nove kampanje brenda „Mates“, poznatog po jugonostalgičnom pristupu modi. Iza njega stoje dizajneri Marko Ilijev i Saša Stević.

Pročitajte: Ruška Jakić progovorila o burnoj emotivnoj prošlosti - Nisam varala, rastajala sam se!

Jasna Prolić

 
 

Budući da je inspiracija za poslednju kolekciju potekla iz perioda devedesetih koji je na ovaj dvojac ostavio poseban utisak kroz muziku, film i kulturu, jasno je zbog čega su priču poželeli da upotpune autentičnom damom koja je sve to proživljavala u prvim redovima.

Jasna Prolić

 

‒ U Jugoslaviji su postojala imena kojima su se ljudi divili. Ja sam imala sreću da sam sarađivala sa Aleksandrom Joksimovićem, Mirjanom Marić i ljudima poput njih. Drago mi je da postoje mladi dizajneri koji se trude da nešto novo naprave i koji su učili od tih velikih imena. Volim da kažem da se u životu treba igrati, igrati se u ljubavi, naročito u modi ‒ kaže legendarna Ruška.

Pričitajte: Majčina slika i prilika - Ovo je ćerka Ruške Jakić koju retko imamo priliku da vidimo u javnosti (foto)

Jasna Prolić

 

Hrabrost, autentičnost, dekadencija, samopouzdanje – sve to u ogromnim količinama poseduju i ova kolekcija i dama koja je etar osvojila kultnom emisijom „Ljubav i moda“.

Jasna Prolić

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti