Modna reciklaža: Sloboda Mićalović treći put obukla isti kombinezon (foto)

Modna reciklaža: Sloboda Mićalović treći put obukla isti kombinezon (foto)

Autor: | 08/06/2022

0

Kombinacija Slobode Mićalović tri puta viđena u javnosti

Nepisano pravilo nalaže da se ista odevna kombinacija ne ponavlja više puta u javnosti, ali pravila su tu da bi se kršila. Tako, verovatno, razmišlja Sloboda Mićalović, koja je u beloj majici i crnom čipkanom kombinezonu čak tri puta stala pred kamere. Uostalom, kada je neko lep i harizmatičan kao ona, garderoba ostaje u drugom planu.

Pročitajte: Kombinacija za nepoverovati - Sloboda Mićalović na večeri sa Džonijem Depom iznenadila smelim izdanjem (foto)

Youtube printscreen

 
 

Sloboda je kombinezon premijerno predstavila u emisiji „Veče kod Ivana Ivanovića“, gde je gostovala sa ekipom filma „Bilo jednom u Srbiji“, zatim se u njemu slikala sa koleginicom Miljanom Gavrilović na beogradskoj žurki Džonija Depa

Pročitajte: Sloboda Mićalović održala modnu lekciju, kombinacija koju ćete iskopirati već danas (foto)

Boško Karanović

 
 

Sloboda Mićalović se treći put identično odevena pojavila i na humanitarnoj manifestaciji koju je nedavno organizovao bračni par Đoković. Istini za volju, za svaku priliku izabrala je drugačiju obuću – od čizmica do sandala.

Pročitajte: Stil Slobode Mićalović je besprekoran, a ovu kombinaciju možete iskopirati za mali novac! (foto) 

Instagram

 

Osim za stajling, nema žene koja glumicu ne bi pohvalila za praktičnost, budući da ono čuveno „šta danas da obučem“ Sloboda Mićalović lako rešava.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin