Ana, gde je nestala skromnost? Ivanovićeva prošetala Barselonom, a u ruci je nosila najskuplju torbu na svetu

Ana, gde je nestala skromnost? Ivanovićeva prošetala Barselonom, a u ruci je nosila najskuplju torbu na svetu

Autor: | 15/11/2023

2

Torba Ane Ivanović izazvala lavinu komentara

Jesenje i zimsko izdanje Ane Ivanović gotovo da svi jedva čekamo da vidimo, kada krene sezona tmurnih dana!

Može se slobodno reći da je nekadašnja teniserka pravi primer da se žene ili rađaju sa stilom ili bez njega. Jednostavno, bez trunke šminke i upadljive garderobe, Ana Ivanović pokazala je kako samo jedna torba može da učini da izgledate kao milion dolara.

Promo

 

Trenutno boravi u prelepoj Barseloni, gde nas povremeno počasti fotografijom iz španske prestonice, a na njima možemo da vidimo savršeno stilizovanu Anu.

Nedavno nam je na ulici evropskog grada pokazala kako je upakovala jednostavne komade garderobe sa najskupljom torbom na svetu.

Pročitajte: Neočekivano izdanje mirnog i povučenog para - Ana Ivanović i Basti uhvaćeni u izlasku u Beogradu

Obukla je crne pantalone, preko beli nežni kaput, a na nogama je nosila obične crne čizme koje je začinila ni manje ni više nego kultnom Hermes Birkin tašnom, koja se obično naziva najpopularnijom torbom na svetu.

Instagram

 

Iako je popularna „birkinka“ izuzetno luksuzan i skup asesoar, čija se cena kreće od 30.000 evra naviše, zaljubljenice u modu (koje mogu da je priušte) rado je uklapaju sa svakodnevnim, uličnim stilom, što je uradila i Ana Ivanović.
 

Komentari (2)

Loading
Drina 13:49 15.11.2023
Odgovori

Ana je za rodjenje treceg sina dobila poklon od muža. Ana je zaradila svoje milione, preko 100 mil € po Forbsu, muz jos vise. NE zivi u Bg od 14. G Pomaze Srbiju u poplavama, respiratorima, decu sa smetnjama uu razvoju i to po milion €. O tome ne pisefe, a divite se nepismenim silikonkama koje su deo vlastii nose najskuje brendove. NIKOG NE "PLJUJE"

Vera 00:50 13.12.2023
Odgovori

Grozna torba! U cemu je uopste stos sa tim najskupljim torbama, redovito su ruzne?! Po meni, to nije pitanje para vec test inteligencije. Osim sto treba biti mnogo bogat, treba biti i mnogo glup pa parce koze ili krpe platiti tolike pare! Zaista, vredja inteligenciju!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još