Nepogrešiva je u ovome: Zanimljivost koju niste znali o doktorki Dariji Kisić Tepavčević

Nepogrešiva je u ovome: Zanimljivost koju niste znali o doktorki Dariji Kisić Tepavčević

Autor: | 03/06/2021

7

Stil Darije Kisić Tepavčević žene obožavaju

Otkako se, pre nešto više od godinu dana, predstavila javnosti kao član Kriznog štaba zaduženog za borbu protiv kovida 19, epidemiolog, profesorka Medicinskog fakulteta Darija Kisić Tepavčević ne prestaje da intrigira javnost. Ruku na srce, odavno se u ovdašnjem javnom životu, nevezano za profesiju kojom se bavi, nije pojavila ličnost koju je podjednako zanimljivo i videti i čuti.

Profimedia

 

Konferencije za novinare, koje su se nedeljama, iz dana u dan, održavale u 15 časova, s nestrpljenjem smo čekali kako bismo saznali najnovije informacije vezane za koronu, ali i prokomentarisali frizuru lepe doktorke, kao i odevnu kombinaciju koju je izabrala za taj dan. I ko kaže da nije bilo tako jednostavno ne govori istinu. Pri tom, njena stručnost nikada nije bila u senci pojavnog.

Pročitajte: Darija Kisić Tepavčević ekskluzivno za HELLO! - Baš volim što sam žena

ATA Images

 

I oni koji se možda ne slažu sa pojedinim stavovima koje zastupa sada ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ne mogu poreći da je reč o dami sa stilom. Smirena u govoru, odmerena u ponašanju, otmenog držanja, doktorka Kisić -Tepavčević magnetski privlači pažnju.

ATA Images

 

Stil Darije Kisić Tepavčević dame najčešće kopiraju 

Bilo da se opredeli za haljinu ili pantalone, kombinaciju upotpunjuje jednobojni strukirani sako, kao vantrendovski simbol dobrog ukusa, ali i ozbiljnosti i poslovnosti. Istovremeno, dozu ženstvenosti daju joj u svakoj prilici uredna frizura i elegantne cipele sa visokom štiklom. Slučajnost ili ne, na većini fotografija primetno je da insistira na plavoj boji svih mogućih nijansi. I u tome ne greši.

ATA Images

 

Uprkos uspesima koje je postigla i glorifikaciji koja prati njeno ime, Darija Kisić-Tepavčević trudi se da živi kao svi „obični“ ljudi. Na tu temu je, u intervjuu za HELLO!, jedan od retkih u kome je odškrinula vrata svog privatnog sveta, izjavila:

‒ U realnom životu ja sam samo majka, ćerka, sestra, prijateljica. Nastojim da u tim ulogama dam sve od sebe.

Luka Šarac

 

 

 

 

Komentari (7)

Loading
Branka Bajagic 07:44 04.06.2021
Odgovori

Rijedak spoj pameti, šarma i ljepote.Bas osoba- zena za slušati i gledati. "Kapu dole", za sve što radi!🤗😆😁

Ivan 20:32 10.06.2021
Odgovori

Sta reći.Pamet ! Skromnost ! Stav! Izgled ! Ponasanje i Lepota.Pozeleti je kao Sestru,dete , prijatelja ,ženu i kao živo biće! Puno zdravlja Dr.Kisić Tepavčivić i porodici.

Spomenka 09:15 17.02.2022
Odgovori

Ministarka je prelijepa ,a uz to pametna,odmjerena jednom rjecjukompletna u svakom smislu. Nikada tako lijepu i pametnu ministarku nismo imali . Zelim joj svu srecu ovog svijeta. Tako sam ponosna i sretna sto je moja hercegovka. Prelijepa je . Prava ljepotica

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti