Ministarka otvorila letnju sezonu: Darija Kisić iznenadila stajlingom, boja koju nikada ne nosi odlično joj stoji (foto)

Ministarka otvorila letnju sezonu: Darija Kisić iznenadila stajlingom, boja koju nikada ne nosi odlično joj stoji (foto)

Autor: | 03/06/2022

3

Haljina Darije Kisić oduševila, leto može da počne

Počelo je dugo, toplo leto, a s njim su na ulice izašle i opuštenije modne kombinacije. Darija Kisić, ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja u vladi Srbije, provela je jedan sunčan dan u Sremu, radni doduše, i za tu priliku odabrala autfit koji joj, sudeći po komentarima na njenom Instagramu, savršeno pristaje.

Pročitajte: Kad mogu Eva Mendes i Kejt Midlton što ne i ona - Omiljeni komad Darije Kisić Tepavčević će vas iznenaditi, verna mu je u svim prilikama

Instagram

 

Haljina sa dugim rukavima u trendi roze nijansi istakla je njenu siluetu. Kreacija, skoro pripijena uz telo, omogućava potpunu slobodu pokreta, i idealna je za poslovne žene koje insistiraju na jednostavnosti, eleganciji i udobnosti.

Pročitajte: Modni duel ministarki - Darija i Zorana kao bliznakinje, ali kojoj bolje stoji odevna kombinacija? (foto)

Instagram

 

“Provela sam lep dan sa prijateljima iz Udruženja osoba sa invaliditetom u Inđiji i sa njima podelila radost zbog rekonstrukcije prostorija u kojima će od sada moći kvalitetnije da provode svoje vreme”, napisala je ministarka u opisu fotografije.

Instagram

 

Komentari (3)

Loading
darko 07:45 04.06.2022
Odgovori

A vidi konja gde se nalazi na šahovskoj tabli...joj ovi šah videli samo na slici

hellomagazin.rs hellomagazin