Vesna de Vinča konačno otkriva zašto je već dve decenije u crnom: Sudbinu sam pretvorila u stil

Vesna de Vinča konačno otkriva zašto je već dve decenije u crnom: Sudbinu sam pretvorila u stil

Autor: | 21/05/2021

1

Stil Vesne de vinče obojen je crnom...

Predsednica kompanije „Miss Yu“, novinarka, autorka brojnih televizijskih emisija Vesna de Vinča, važi za ženu koja neguje sofisticiran, prepoznatljiv stil odevanja. U njenom garderoberu mogu se naći kako elegantne haljine, tako i pantalone i strukirani sakoi, a zanimljivo je da je sva njena odeća isključivo crne boje.

Pročitajte: Neverovatna transformacija Vesne de Vinče - Moj put do novog tela (foto)

Boško Karanović

 

‒ Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je 1998. godine preminuo moj suprug Predrag Vitas. Od tada su prošle 22 godine, a ja sam i dalje u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil ‒ kaže Vesna za hellomagazin.rs.

‒ Iskreno, pokušala sam da se vratim na staro, da počnem da nosim i druge boje, ali nije mi išlo. Onda sam napravila balans, stan mi je u potpunosti uređen u beloj boji i okružuje me svetlost.

Pročitajte: Vesna de Vinča - Od kada je Melanija ušla u Trampov život, postao je blaži i nasmejaniji

Boško Karanović

 

Vesnina majka Tanja Jugović, koja je nedavno preminula, i u poznim godinama volela je vedre boje, ponajviše boju jorgovana, pa je i ćerku pokušala da nagovori da promeni modni stil.

‒ Dva puta sam, na njenu molbu, obukla nešto u drugoj boji. Jednom sam bila u belom, na zabavi koju sam organizovala na brodu. Drugi put sam, na finalu „Miss Srbije“, imala neku zlatno-bež kombinaciju. To su moji modni „izleti“ za ove dve decenije.

Pročitajte: Tragičan gubitak u porodici Vesne de Vinče - Skrhana bolom oprostila se od majke (foto)

Boško Karanović

 

Stil Vesne de Vinče - Ključ je u detaljima

‒ Boje su kod mene prisutne u detaljima: šal, nakit, cipele, torbe, šeširi... Ponekad obučem kupaći kostim u nekoj vedroj boji, i to je to. Imam običaj da kažem: belo treba zaslužiti. S vremenom sam prihvatila Odri Hepbern stil. Mala crna haljina praktična za sve prilike u potpunosti se uklopila u moj način života. Em se sredim začas, em je mogućnost greške minimalna – završava Vesna sa osmehom.

Počitajte: Sunčana strana ormana - Žuta je hit boja proleća

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
Kiki 21:23 31.10.2021
Odgovori

Polugola u tom crnom svako malo, a ovamo "u žalosti". Kako ih nije sramota da se sa smrću i boloešću "igraju" i koriste ih za glupu reklamu!????

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još