Sviđaju vam se legendarne gingam pantalone princeze Dajane? Pronašli smo ih za vas po neverovatnoj ceni

Sviđaju vam se legendarne gingam pantalone princeze Dajane? Pronašli smo ih za vas po neverovatnoj ceni

Autor: | 15/05/2021

1

Stil princeze Dajane živi i posle njene smrti...

Ako nemate karo dezen u ormaru, niste u trendu! Osamdesetih godina takozvani gingam stil često smo viđali na princezi Dajani, a upravo je ona najzaslužnija što se „kockaste“ pantalone ove sezone vraćaju u modu.

Iako je nema već skoro dve i po decenije, Lejdi Di i dalje važi za diktatorku trendova. Umela je da savršeno uklopi vintidž stil, kome je celog svog modnog života bila naklonjena, sa komadima savremenijih i slobodnijih izraza. Ovog puta bavićemo se pantalonama koje kao da su skrojene od retro kafanskog stolnjaka, ali neka vas prvi pogled ne zavara. Dajana je bila gingam kraljica.

U ružičasto-belom modelu punom života prvi put smo je videli 1986. godine dok je pozirala na ulaznim vratima imanja u Hajgrou. Uklopila ih je sa tada popularnim mokasinama i pink džemperom. Kasnije je u njima odlazila na piknike, šetala gradom, vodila decu u školu...

Pročitajte: Stil princeze Dajane - Plavi ajlajner kao zaštitni znak

Getty Images

 

Ikonični model „a la Dajana“ vraća se na scenu posle više od tri decenije i biće hit aktuelne sezone. Pantalone sa visokim strukom u kariranom „vichy“ desenu i sa džepovima videli smo u izlogu brenda „Zara“, a cena im je više nego povoljna – 3.290 dinara.

Zara promo

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin