Fashion i po snegu: Severina donosi sve hit trendove u jednoj kombinaciji (foto)

Fashion i po snegu: Severina donosi sve hit trendove u jednoj kombinaciji (foto)

Autor: | 13/01/2017

0


Po ugledu na svetske lepotice koje vešto kombinuju zimske i letnje trendove, zaigrala se i pevačica Severina Kojić i tako nam donela lila izdanje u snegu!

Ova trendseterka ispratila je sve fashion hitove i spojila ih u hrabru kombinaciju različitih stilova kakve su ljubitelji mode imali prilike da vide proteklih meseci na svim modnim pistama velikih brendova.

Severina je za poziranje u snegu ponela lila slip haljinu preko tanke široke rolke iste boje, a outfit je razbila sivim tonovima. Sportska kapa, trendi naočare za sunce, torbica preko ramena, marama oko struka i grilon čarape sa romboidima, koje je iznela u sandalama, bili su aksesoari koje je odabrala za ovaj šik look.

Da li vam se dopada?

Ne morate biti javna ličnost kako bi ste izneli ovaj ekstravagantan look. Prilagodite ga vašem stilu života, a opet ostanite ovako šik. Severini je pošlo za rukom, pa pratite njen "recept" uz male izmene i oprez jer je granica ovakvog dobrog i lošeg izgleda je tanka. Umesto sandala obujete kratke čizmice, a preko svega obucite bundicu od veštačkog krzna koja je takođe jedna od zimskih must have krpica.

Pogledajte još zanimljivih izdanja gospođe Kojić!

Auf Wiedersehen, Düsseldorf! #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Фотографија корисника Severina Kojic (@severina) дана 11. Дец 2016. у 5:13 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. instagram/severina

Pročitajte još

Najnovije vesti