Modni duel Kejt Midlton i Megan Markl, koja je bolje izgledala?

Modni duel Kejt Midlton i Megan Markl, koja je bolje izgledala?

Autor: | 26/12/2017

0

Britanska kraljevska porodica tradicionalno svaki Božić zajedno odlazi na misu, a ove godine bili su u crkvi u engleskom gradiću Kings Lin.

Britanci su s nestrpljenjem iščekivali taj dan jer su znali da će se na misi pojaviti i nova zvezda kraljevske porodice, Megan Markl.

Verenica princa Harija očekivano je ukrala svu pažnju prisutnih građana koji su je pozdravljali s oduševljenjem. Iako britanski mediji stalno pokušavaju da Megan i Kejt Midlton predstave kao suparnice, sudeći prema opuštenim osmesima dveju dama – suparništva među njima nema, osim u modnom smislu.

Dame su se odlučile za odevne kombinacije u različitom stilu. Dok je Kejt "igrala" na sigurno u klasičnom kaputu s kariranim uzorkom s dodatkom božićnih boja poput zelene i crvene, Megan je za sebe odabrala bež kaput na vezivanje s asimetričnim okovratnikom. Vojvotkinja je svoj kaput upotpunila običnim salonkama, a Megan visokim braon čizmama od brušene kože usklađenim s bojom šešira.

U njenom slučaju, ovaj nezaobilazni modni dodatak članica britanskog visokog društva bio je svojevrsni omaž kraljevskoj modi. S druge strane, Kejt je neočekivano posegnula za šubarom te je tako malo razigrala svoj stajling.

Šta vi mislite?

Čija modna kombinacija vam se više dopada?

Kejt Midlton, klasika sa stilom
Megan Markl, mladalački i elegantno
Ni jedna nije bila lepo obučena
Obe su savršene, ne mogu da izaberem

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...
hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti

Pročitajte još