Sedam prolećnih kombinacija poznatih dama

Sedam prolećnih kombinacija poznatih dama

Autor: | 10/04/2016

0

Poznate trendseterke prošetale su svoje prolećne kombinacije na ulicama svetskih metropola.

Ako bismo birali top pet manekenki s najviše stila, Rouzi Hantington Vajtli bi definitivno bila među top tri. S lakoćom kombinuje komade iz novih kolekcija, a da pritom ne izgleda kao hodajuća reklama za određenu kuću. To je ponovo dokazala početkom nedelje, kada je prošetala aerodromom u Los Anđelesu obučena u sportske pantalone kuće Chloé koje je kombinovala sa sivom majicom brenda Frame i crnim blejzerom.

Stila ima i Điđi Hadid koja je najtraženije lice za beauty brendove, uključujući giganta Maybelline, za koji je ponovno snimila kampanju. Điđi je snimljena na ulicama Njujorka u zanimljivoj kombinaciji, haljini od srebrnog konca i popularnoj bomber jakni u klasičnoj maslinasto-zelenoj nijansi.

U Njujork se preselila it devojka Aleksa Čang koja je uprkos novoj adresi zadržala svoj prepoznatljiv britanski stil. Za šetnju gradom obukla je mini suknju od teksasa visokog struka, prugastu majicu i fantastičan mantil od brušene kože.

Džesika Alba je bila oličenje elegancije u raskošnoj beloj haljini brenda Brock Collection, koju je uparila s kožnom jaknom brenda Iro i srebrnim Manolicama.

U nastavku pogledajte odabrane prolećne kombinacije poznatih dama:

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin
Tagovi: moda

Pročitajte još