Nesvakidašnji izbor zgodne Nikol: Ona i bajkovitom izdanju doda malo erotike

Nesvakidašnji izbor zgodne Nikol: Ona i bajkovitom izdanju doda malo erotike

Autor: | 01/11/2016

0

Nestvarno izdanje Nikol Šerzinger u Ermanno Scervino haljini!

Od kada je postala sudija u talenat šouu The X Factor sve češće imamo priliku da uživamo u odličnon fashion odabiru prelepe Nikol. Pevačica koja je poznata po seksepilnim izdanjima, koju uglavnom viđamo u tamnim kombinacijama, crno, beloj, crvenoj, iznenadila je svojim poslednjim stajlingom.

Nikol je za Pride of Britain Awards veče 31. oktobra odabrala roze romantičnu haljinu. Svetlo roze kreacija od tila otkriva ruke i dekolte i savršeno pristaje uz pevačicin ten. Haljina je sečena ispod grudi, a zatim na struku, odakle se širi u "pufnastu" višeslojnu maxi suknju. Pored crveno zelenog cvetnog detalja na ramenu (koji dodatno krasi zanimljiv izbor boja) haljinu fantstičnom čine i sitni "nabori" u obliku dijamanta u njenom gornjem delu.

Za ovaj look Nikol ništa više nije trebalo do skupocenog nakita, sitnih minđuša i glamuroznog prstena. Pevačica je umesto punđe, koja bi mnogim bila prvi izbor uz ovaj izgled, svoju dugu kosu pustila ravno da pada na jednu stranu, dok je šminku uklopila sa bojom haljine.

Nikol i bajkovitoj haljini doda malo erotike, zar ne?

Uz galeriju uživajte u izdanjima Nikol Šerzinger!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/splash

Najnovije vesti