Nikol Šerzinger u haljini vrednoj Oskara

Nikol Šerzinger u haljini vrednoj Oskara

Autor: | 26/02/2017

0

Ova nedelja prošla je u isčekivanju dodele Oskara. Diskutovalo se o, glavnom pitanju, ko će osvojite prestižne nagrade, o tome kako izgleda priprema za glamurozno veče, istoriji dodele "zlatne statue", fantastičnim modnim kreacijama koje su godinama ranije nosile filmske dive i još mnogo čemu.

I dok  sa nestrpljenjem čekamo da vidimo kako će izgledati crveni tepih na 89. svečanoj dodeli Oskara, donosimo vam fantastično izdanje pevačice Nikol Šerzinger dostojno ovog glamuroznog dodađaja.

Nikol Šerzinger očajna: Zbog karijere sam propustila život, nemam ni supruga ni decu

Nikol se pojavila na gala večeri uoči dodele Oskara, održanoj na Beverli Hilsu, u gracioznoj haljini brenda Yanina. Lepa pevačica otpevala je nekoliko pesama za sve prisutne i oduševila ih svojim bajkovitim izgledom. Odabir za ovo veče pao je na maxi svetlo roze haljinu od tila sa dubokim, ali ženstvenim dekolteom i fantastičnim crnim detaljima po njoj.

Šamar za Karla Lagerfelda od Meril Strip: On je lagao, štampana je laž, a ja još uvek čekam!

Šminka je odlično pratila outfit pa je tako Nikol zablistala sa roze karminom i savršenim tenom, dok je puštena kosa, umesto neke elegante punđe, davala pomalo "divlju" notu baš u stilu lepe muzičarke.

U galeriji pogledajte kako je pevačica izgledala i koje to modne odabire pravi u zadnja vreme!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages