Top 5 jesenjih venčanica

Top 5 jesenjih venčanica

Autor: | 28/08/2014

0

Jesen je simbol perioda „stajanja na ludi kamen“ u kome svaka žena želi da blista dok izgovara sudbonosno DA...

VERA VANG

Zaista počinjemo da verujemo da čuvena dizajnerka Vera Vang ima neki svetlucavi čarobni štapić kojim, čim zamahne, stvara svoje neverovatne modele venčanica. Bajkovita PINK kolekcija jesen/zima 2014. prepuna je roze boje u različitim nijansama, chantilly čipke, velikim mašnama i raznim ženskim detaljima. Svaka dama koja se odluči za ove bajkovite venčanice bez sumnje će se osećati kao prava princeza.

ZUHAIR MURAD

Poznati modni dizajner libanskog porekla je inspirisana bajkama i siluetama, a sve sa ciljem da se istakne dramatičnost i lepa figura mlade koja bude nosila ove venčanice u različitim nijansama bele boje. Ovaj kreator spojio je praktično nespojivo, a to je rezultiralo fenomenalnim i jedinstvenim venčanicama na kojima će Vam svaka žena pozavideti. Moderna forma, gde je sama haljina napred kratka a nazad duga, uz korsetirani gornji deo, mnogo čipke, perja i velikih belih cvetova, doneće Vam izgled smele zavodnice, ali i samostalne moderne žene koja tačno zna šta želi.

KAROLINA HERERA

Fenomenalna kreatorka Karolina Herera oduševljava svojim idejama i u ovoj kolekciji. Njena venčanica iz jesenje kolekcije odiše stilom i glamurom, a model je sveden i sofisticiran. Uz sloj nežne floralne čipke, dužinu same haljine do gležnjeva, kao i dekolte skriven providnim slojem, naglasićete svoj uzak struk i zablistati na svom venčanju dok ćete formom haljine podsećati na prefinjenu i vanvremensku Odri Hepbern.

MARČESA

Brend Marčesa se, u svojoj kolekciji jesenjih venčanica, fokusirala na ženstven i nežan izgled, kombinujući čipku, nežne materijale i floralni dizajn. Ako ste tip devojke koji želi da izgleda privlačno i sexy, ali na potpuno nenapadan način, Marchesa venčanice su pravi izbor za Vas. Srcolik izrez dekoltea, dugačak veo i struk istaknut satenskom trakom samo će pojačati Vašu ženstvenost i eleganciju.

OSKAR DE LA RENTA

Čuveni Oskar de la Renta, svojom jesenjom kolekcijom haljina za venčanje ponovo je samo potvrdio svoju titulu fenomenalnog kreatora. Venčanica iz ove kolekcije koju smo za Vas odabrali ima srcoliki izrez, prati liniju tela do ispod kukova, a zatim se širi u lepezu koja pada i pravi poduži šlep koji će Vas pratiti na putu do oltara i izgovaranja najpoznatijeg „DA“. S obzirom da je ova bela venčanica prekrivena slojem čipke i ima poluotvorena leđa, svojom elegancijom i stilom princeze koja je stigla pravo iz svog kraljevstva, izmamićete suze radosnice svim prisutnim gostima.

Izvor: luxlife.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još