Venčanice za smele i buntovne mlade

Venčanice za smele i buntovne mlade

Autor: | 19/06/2014

0

Tradiciju nošenja belih venčanica na venčanju uvela je kraljica Viktorija 1840 godine. Do tada sve neveste nosile su svoju najdražu i najomiljeniju haljinu u boji koja im najviše odgovara...

Ukoliko i vi želite da se udate u svojoj omiljenoj boji, predlažemo vam pet modela venčanica, koje će vas možda ohrabriti da budete drugačije i jedinstvene tog dana.

Venčanica Naim Kan je inspirisana prolećem i prigodna je za venčanja u prolećnim mesecima. Ona je idealna za dame koje bi da ispoštuju tradiciju, a ipak budu jedinstvene. Mint zelena boja aktuelna je ovog proleća.

Venčanicu Marčesa Kristal u ovoj nebeskoj boji, možete kupiti po ceni od 5995 američkih dolara. Usaglasite se sa svojim partnerom koji bi mogao da odabere kravatu ili neki detalj za venčanje u istoj boji. Morske zvezde, školjke... mogu biti na vašoj venčanici ili na torti… takođe i u aksesoarima.

 

Crvena venčanica - na radost. U kombinaciji sa zlatnom bojom kratka venčanica prepuna latica ruža, koju je kreirao Zahair Murad, izazvaće divljenje kod mnogih zvanica. Neka vaš najlepši dan bude u stilu kraljice cveća.

Zov Afrike i divljine možete dočarati dugom svilenom venčanicom u boji čokolade. Stefan Roland je dizajnirao ovu ekstravagantnu venčanicu. Ukoliko organizujete venčanje u stilu Afrike, o njemu će se pričati dugi niz godina…

Vera Vang, poznata kreatorka venčanica, svoju poslednju kolekciju venčanica uradila je u crnoj boji. Venčanice su bogato ukrašene tilom i većina je u gotik stilu. Ipak, trebaće vam hrabrost da ovakvu venčanicu obučete na svom venčanju, koja po tradiciji, ne priliči radosnom činu spajanja dvoje mladih.

Izvor: luxlife.rs

 

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti