Haljina Krisi Tajgen novi trend za proleće 2021. godine

Haljina Krisi Tajgen novi trend za proleće 2021. godine

Autor: | 13/02/2021

0

Haljina Krisi Tajgen već na ulicama američkih metropola

Prvo javno pojavljivanje Krisi Tajgen posle gubitka bebe, oduševilo je sve ljubitelje mode. Naime, otkako su ona i njen suprug Džon Ledžend krajem septembra prošle godine izgubili su svoje nerođeno dete manekenka se u potpunosti povukla iz javnosti.

- Uprkos mnogim transfuzijama krvi beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka. U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo – napisala je Krisi na svom "Instagram" profilu 30. septembra i objavila veoma potresne fotografije iz bolnice. Svesna da mora da bude jaka zbog svoje dece, manekenka je uzdignute glave krenula napred. 

Pročitajte: Krisi Tajgen i Džon Ledžend rasplakali svet - Ne želimo nikada da te zaboravimo (foto)

Snažna i borbena žena, kakva Krisi i jeste, veoma brzo je stala na svoje noge i prošetala zanosno telo ulicama Beverli Hilsa. Njen izlazak iz porodičnog doma odmah su zabeležili paparaci, a fotografije su obišle svet. 

Haljina Krisi Tajgen - Izazovna i seksi, a opet obična i svakodnevna 

Čini se da je pred nama novi modni trend za proleće 2021. godine, jer su već brojne pripadnice lepšeg pola odlučila da baš ovakav komad nabave za sebe. Haljina Krisi Tajgen, karo desena, sa izazovnim šlicem "must have" je za predstojeće proleće. Sjajno je uklopiva uz čizme, kao i patike ili sandale na ptaformu, pa će i oni najizbirljivi moći da se pronađu u ovom stilu. 

 

Da li ćete izabrati baš jednu ovakvu vatreno crvenu ili možda neku drugu nijansu, na vama je. U  svakom slučaju nećete pogrešiti, jer je haljina Krisi Tajgen definitivno novi trend za toplije dane 2021. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti