Smela ili smešna odevna kombinacija Irine Šajk? (foto)

Smela ili smešna odevna kombinacija Irine Šajk? (foto)

Autor: | 16/02/2021

0

Odevna kombinacija Irine Šajk na meti je brojnih svetskih kritičara. Iako je nedavno za strane medije izjavila da želi da se igra stilovima i da su je pandemija korona virus i izolacija naterale da modu gleda iz jednog sasvim drugog ugla. 

Pročitajte:  "Beauty" saveti Irine Šajk - Sada i vi možete biti prelepi uz malo truda i nimalo novca

 

 

- Pre pandemije sam oblačila običnu, udobnu garderobu, ali sada mi nedostaju zabave i događaji, pa želim da se zabavim uličnim stilom. U mom garderoberu ima toliko različite odeće. Kad krenem u šetnju, obučem nešto crno u osnovi, a preko oblačim nešto u jarkim bojama. To može da popravi raspoloženje na nekoliko niova - navela je Irina, koja se zaista u proteklih nekoliko meseci mogla videti na ulicama u prilično neobičnim kombinacijama. Ali čini se da je ova poslednja pobedila!

 

 

Odevna kombinacija Irine Šajk o kojoj se priča

I zaista, to što je naumila, zgodna i lepa manekenka je počela i da pokazuje na ulicama Njujorka. Mogli smo je videti u raznim koloritima, kako uklapa trenerke i skupocene tašnice, a njeno poslednje pojavljivanje sve je ostavilo bez reči. 

 

 

Jarko žuti, "tedi" kaput, koji više podseća na mekani i topli bademantil, podelio je američku javnost. Jedni su oduševljeni, dok su drugi zgranuti šta je lepa menekenka sebi dozvolila. 

Pročitajte: Irina Šajk u teškom psihičkom stanju - Život bez njega je potpuno drugačiji

 

 

Odevna kombinacija Irine Šajk ovog puta nije bila nepogrešiva, barem ako je sudeći prema komentarima modnih kritičara. Ali, čini se da Irina i nije želela nikoga da fascinira svojim izborom garderobe, već da se, kako je i sama rekla, samo dobro zabavi u ovo vreme pandemije. 

 

 

Kako se vama dopada odevna kombinacija Irine Šajk?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti