Trend koji smo čekali: Neuredna kosa!

Trend koji smo čekali: Neuredna kosa!

21/02/2016

0

Na koliko smo samo dogovora zakasnili zbog beskonačnih pokušaja pripitomljavanja svoje grive pred ogledalom?

Da ne spominjemo s kakvom tugom znamo da gledamo savršene frizure iza kojih stoji četa stilista  i koji su još sekundama pre fotografisanja fiksirali svoje privremeno remek delo lakovima i gelovima… Ali  s vremena na vreme neko vrati trend nemarne frizure koji, kada ga stvore profesionalne ruke, izgleda tako divno i kul, dok naše nemarno izdanje izgleda samo kao da smo malo prekasno ustali.

Na predstavljanju impresivne jesenje kolekcije Prabal Gurung primetili smo raščupane frizure pa smo malo pronjuškali da vidimo kako to rade veliki. Glavni stilista za frizure Entoni Tarner otkrio je svoju tajnu…

A video posted by Prabal Gurung (@prabalgurung) on Feb 14, 2016 at 6:00pm PST

Objašnjavajući svoju ljubav prema izgledu koji deluje opušteno, oblikovano kod kuće bez posebnog opterećenja, Entoni opisuje look koji je hteo da postigne za reviju:

- Uvio sam dva pramena sa svake strane i vezao kosu u niski, pomalo raščupani rep kako bih dobio utisak devojke koja je krenula da malo lutata šumom.

Zvuči divno, ali kako to izvesti?

- Mislim da jednostavno treba frizuru što brže napraviti, greške će već da se dogode. Kada vam predugo treba, ispadne presavršeno, a onda kad pokušavate da napravite greške, sve deluje suviše promišljeno. Ja frizuru brzo fiksiram i pustim - kaže Entoni.

Zvuči sumnjivo jednostavno, ali koliko fenomenalno može da izgleda ovakav pristup na svim vrstama kose, uverite se i sami:

Komentari (0)

Loading
, Foto:instagram/anthonyturnerhair/Prabal Gurung/story.rs/NP hellomagazin
Tagovi: kosa moda trend

Pročitajte još

Najnovije vesti