Pretekla je slavnu mamu: Kaja Gerber na naslovnoj strani Voga sa 16 godina

Pretekla je slavnu mamu: Kaja Gerber na naslovnoj strani Voga sa 16 godina

Autor: | 10/01/2018

0

Šesnestogodišnja Kaja Gerber, ćerka legendarne Sindi Kraford, definitivno nastavlja maminim stopama. Njena karijera postaje sve ozbiljnija, a modni agenti nagađaju kako bi 2018. godina mogla da bude pozitivna prekretnica u njenoj karijeri.

Kaja naime, prvi put samostalno krasi parisko izdanje najznačajnije naslovne u svetu mode, kultnog Voga za februar 2018.

– Kaja je na svojoj samostalno naslovnoj Voga završila sa šesnaest godina, a ja sam do svoje prve naslovne za taj časopis morala da čekam do dvadesete godine. Preponosna sam na nju i podržavam je – izjavila je 51-godišnja Sindi koja je pre dve godine zajedno sa ćerkom krasila naslovnu istog časopisa.

Kaja je za naslovnu pozirala poznatom fotografu Davidu Simsu obučena u pomalo avangardno izdanje. Naime, na sebi nosi predimenzionirani top u boji fuksije, mini suknju i atraktivne čizme s perjem s potpisom kuće Saint Laurent čiju je reviju nosila na pariskoj nedelji mode.

Maštoviti stajling osmislila je lično urednica francuskog Voga, Emanuel Alt. U magazinu se nalazi i veliki editorijal u kojem nosi ključne komade iz novih kolekcija dizajnerskih kuća.

Osim ove naslovne Kaja krasi i novo izdanje LOVE magazina za koje je pozirala Mertu & Marcusu u stilu velikog supermodela 80-ih, Đije Karangi.

– Bila sam jako uzbuđena, ipak je ovo velika stvar za mene. Mislim da je sve odlično ispalo, a najbitnije mi je bilo da Emanuel bude zadovoljna svime. Ova godina nije mogla bolje da započne – poručila je lepa Kaja.

9.1.18: Kaia for Marc Jacobs. #kaiagerber

A post shared by Kaia. (@kaiagerber.support) on Jan 9, 2018 at 1:10pm PST

i just don’t see the resemblance

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Nov 25, 2017 at 12:45pm PST

hellomagazin.rs guliver/getty