Zaštitno lice brenda "Chrome Hearts": Ćerka Sindi Kraford već izgleda kao supermodel

Zaštitno lice brenda "Chrome Hearts": Ćerka Sindi Kraford već izgleda kao supermodel

Autor: | 03/02/2016

0


Ćerka Sindi Kraford, Kaja Gerber, definitivno je krenula majčinim stopama, a najnovija kampanja koju je snimila samo potvrđuje da će biti barem jednako, ako ne i uspešnija od slavne mame.

Četrnaestogodišnja Kaja pridružila se itekako uspešnim modelima poput Điđi Hadid i Suki Voterhaus pa je postala zaštitno lice brenda luksuznih modnih dodataka Chrome Hearts.

Iako je mlada, Kaja ima punu podršku svoje majke i cele porodice pa je do sada snimila nekoliko kampanja, a prvu s deset godina za liniju Young Versace. Do saradnje na novoj kampanji došlo je i zbog prijateljstva porodice i suvlasnice Chrome Heartsa, Lori Lin Stark.


Stark je ujedno fotografisala Kaju pa je za InStyle otkrila svoje utiske:

- Osećam se privilegirano što gledam kako Kaja odrasta u mladu devojku. Naše porodice su povezane pa je ova kampanja vrlo značajna za mene. Kaja je vrlo talentovana i pronalazi svoj stil kao model.

Šminker Vinsent Okendo rekao je da nema sumnje kako je mlada Kaja ćerka svoje majke, ali i vrlo pozitivna i energična, zna šta želi pa je zaključio da je ona "verzija 2.0"  Sindi Kraford.

U nedavnom razgovoru za Teen Vogue Kaja je otkrila da ima podršku majke šta god da odluči o karijeri modela.

- Zaista mi je drago što sam imala priliku da uživaam u djetinjstvu pre nego što odrastem. Moja mama najbolje zna sve o tim stvarima - kaže Kaja, o čijoj se karijeri brine agencija IMG, pod budnim okom iskusne mame, a ona je, kaže, uči svim trikovima.

A photo posted by Kaia Gerber FIRST fanpage - (@kaia_fans) on Feb 2, 2016 at 4:33pm PST

Sindi je nedavno u intervjuu za časopis Rhapsody United Airlinesa najavila službeno povlačenje iz sveta modelinga kad 20. februara napuni 50 godina.

- Radila sam sa svim neverovatnim fotografima poput Patrika Demarčeliera, Helmuta Njtona i Herba Ritsa. I šta još treba da uradim? - pita se Kraford i zaključuje:

- Niti mogu ponovno da budem otkrivena, niti bih trabalo nešto  da dokazujem. A to ni ne želim!

A photo posted by Kaia Gerber FIRST fanpage - (@kaia_fans) on Jan 31, 2016 at 6:15am PST

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin

Pročitajte još