Odeća za oblikovanje tela - potreba ili trend?

Odeća za oblikovanje tela - potreba ili trend?

Autor: | 10/01/2020

0

Biti zgodan i imati savršenu figuru oduvek je bio san mnogih žena širom sveta, a kada to genetika ne omogući tu je odeća za oblikovanje tela da priskoči u pomoć

Od usko upletenih steznika u 19. veku pa do danas i steznika za oblikovanje struka, žene su isprobavale sve načine kako da vizualno smanje svoj obim tela. Sve one imale su za cilj jedno - da postignu idealnu figuru.

Danas odeća za oblikovanje tela ne samo da ostaje popularna, nego njena popularnost sve više raste.

Svi prodavci odeće za oblikovanje tela beleže masovni porast u prodaji iste. Tome u prilog govori i da je poznati par Kim Kardašijan - Vest pokrenuo vlastite brendove koji beleže neverovatan uspeh.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 11. Сеп 2019. у 8:28 PDT

Kim je sredinom prošle godine predstavila novi brend Kimono koji je specijalizovan za donje rublje, odnosno steznike koji oblikuju figuru tela.

- Napokon mogu da podelim s vama projekat koji sam razvijala u protekloj godini. Nosim ih već 15 godina. Kimono je moj primer steznika za žene koji zaista funkcioniše. Uvek bih sekla svoje steznike i prilagođavala ih svom stilu. Mnogo puta nisam mogla da pronađem onaj koji bi se stopio s mojom bojom kože, pa nam je bilo potrebno rešenje koje će sve to pokriti - navela je Kim.

Sestre Kardašijan zajedno na setu: Svi pogledi uprti su ne u Kim, nego u Kloi?! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 20. Нов 2019. у 9:27 PST

Iako Spanks, brand koji je prvi osmislio ovakav tip odeće i dalje predvodi tržište, novi brendovi popunjavaju praznine na tržištu i iskorištavaju današnje vrednosti koje se stalno menjaju.

Da li je odeća za oblikovanje tela postala trend?

Odeća za oblikovanje tela ne prodaje samo mogućnost savršeno oblikovane siluete tela, već za prioritet ima udobnost i poboljšanje vlastitog oblika tela.

Svrha odeće za oblikovanje tela više nije guranje svih u isti kalup, već pomoć u podizanju samopouzdanja svih onih koji se žele osećati ugodnije u vlastitoj odeći, piše portal Wall.

Cilj je da se svima pruži osećaj da mogu ući u prodavnicu koju žele. Da mogu da isporbaju i na kraju krajeva kupe odevni komad koji će na njima izgledati izvanredno, bez obzira na veličinu.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 6. Сеп 2019. у 12:20 PDT

Nošenje odeće za oblikovanje tela zapravo omogućava da postojeći oblik tela poboljšate i zategnete. Pojednostavljeno rečeno odeća za oblikovanje tela je pomoć kako biste se osećali samopouzdano, sigurno i podržano.

Radi se o udobnosti koja vam pruža potporu dok obavljate svakodnevne obveze.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана 6. Сеп 2019. у 12:20 PDT

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Pročitajte još