Vrtoglave potpetice pomeraju pamet: Severina je hodajući seksepil (foto)

Vrtoglave potpetice pomeraju pamet: Severina je hodajući seksepil (foto)

Autor: | 17/09/2020

0

Izgled Severine Kojić u poslednje vreme omiljena je tema na društvenim mrežama. Ona izgleda besprekorno, uprkos činjenici da se približava šestoj deceniji. Njeno telo je izvajano, ima lice devojčice, a stil koji u zadnje vreme nosi ističe sve njene kvalitete.

Iako njena figura šalje poruku da žena treba da vodi računa o sebi i da uvek teži savršenstvu, njen stil poziva na razigrane modne iskorake, koje mnoge žene nisu spremne da naprave.

Poslednjom fotografijom koju je podelila na "Instagram" napravila je pravu pometnju. U cvetnoj haljini sa puf rukavima ona izgleda božanstveno. Osim što je jasno da prati modne trendove, Severina je pokazala kako da jedan jednostavan "outfit" podignete na viši nivo.

Pročitajte: Severina pokazala malo više kože i napravila pometnju na društvenim mrežama (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Sep 16, 2020 at 2:49am PDT


Naime, Seve je ponela vrtoglave sandale brenda "Sofia Webster" koje oduzimaju dah. Detalj leptirovih krila na visokoj potpetici, ovaj modni komad čini avangardnim i svaku odevnu kombinaciju pretvara u modni spektakl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOPHIA WEBSTER (@sophiawebster) on Aug 6, 2020 at 12:33pm PDT


Izgled Severine Kojić neosporno je savršen u svakoj prilici, ali mnogi se slažu da joj je promena frizure vratila svežinu i izgled devojčice. U duhu te energije i njena poslednja odevna izdanja su zavodljiva, vrcava i seksi.

Pročitajte: Severina stavila tačku na glasine o razvodu – Igoru poručila ovo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Aug 23, 2020 at 7:11am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram