"Balmain" oduševio publiku u Parizu: Kendal i Điđi zamenile boju kose za reviju

"Balmain" oduševio publiku u Parizu: Kendal i Điđi zamenile boju kose za reviju

Autor: | 04/03/2016

0

Zavijen prepoznatljivom estetikom, brend Balmain je još jednom oduševio modnu publiku u Parizu. Kreativni direktor Olivijer Rusting na pistu je pustio niz monohromih izdanja u ledeno sivoj, bež, crnoj i nežnoj roze boji.

Olivijerov estetski izražaj uvek je prepoznatljiv, kičast, prepun perlica, resica, čipke, krzna i raskošnih volana koji zajedno čine amalgam koji žene očigledno vole. Ali, ovoga puta se na užarenoj pisti pariske Nedelje mode Olivijer više koncentrisao na isticanje ženskih oblina.

- Obline su danas jako bitne, žene koje nas inspirišu imaju obline, hip-hop zvezde, rijaliti zvezde - pojasnio je Olivijer liniju svoje inspiracije iz čega je odmah bilo jasno koja je zvezda nadahnula dizajnera na kreiranje kolekcije. Korseti, široki kaiševi koji ističu struk, bluze s bogatim volanima, visoke čizme... I ovoga je puta Balmain kolekcija pričala o ženstvenosti i seksepilu.

Među manekenkama našle su se i drugarice Kendal Džener i Điđi Hadid, miljenice dizajnera Olivijera Rustinga, koje su za ovu priliku dobile makeover.

Naime, Điđi je na pistu stupila sa smeđom kosom, a Kendal, koju su došli da gledaju mama Kris i zet Kanje Vest, iznenadila je publiku kao plavuša.

Pogledajte neke od najupečatljivijih modela iz nove kolekcije kuće Balmain!

A photo posted by BALMAIN (@balmain) on Mar 3, 2016 at 5:26pm PST

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/gettyimages/instagram/BALMAIN hellomagazin

Pročitajte još