Svi detalji sa Chanel modne revije za proleće/leto 2017.

Svi detalji sa Chanel modne revije za proleće/leto 2017.

Autor: | 04/10/2016

0

Posle sve bogatijih Chanel setova, iz godine u godinu, uključujući i onaj na ulicama Havane, Karl Lagerfeld je svoju inspiraciju za izgled revije na Nedelji mode u Parizu pronašao u kompijuterima. Svoj fokus ovog puta dizajner je bacio na unutrašnji izgled kompijtera, pa je tako scenografija Chanel revije ponovo bila nesvakidašnja.

Set je bio transformisan u centar za podatke, pa su prisutni uživali u šarenilu mreže kablova i trepćećim svetlima koja su obasjavala manekenke. Publiku su na pisti dočekala dva robota (koji podsećaju na Daft Punk) obučena u Chanel komplete od tvida. Dok je ambijent ukazivao da je tema digitalno doba i budućnost, kreacija koje su usledile vratile su nas bojama i dezenom u 80-e (koje su bile prisutne i u kolekcijama Saint Laurent i Balenciaga brendova). Tvid suknje, odela sa kockastim ramenima uz elemente "ulične mode" kao što su sjajni ogrlice, rukavice i bejzbol kape okrenute na stranu, upadljive boje i nakit obeležile su Chanel SS17 reviju. Od materijala kolekcijom su pored tvida dominirali čipka i svila koje se lepršavo kreću sa telom i modele čine ženstvenijim, zavodljivijim.

Uvek prisutam i prepoznatljiv pečat Koko Šanel osećao se i u ovoj kolekciji koja je namenjena za elegantne dame od stila koje se ne plaše da svoje kombinacije začine i "podignu na viši nivo".

Chanel modnu reviju, koju su iz prvog reda pratili Ašer, Lili Rouz Dep i Kortni Lav još jednom je dobila sve pohvale.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages

Pročitajte još

Najnovije vesti