"Chanel camera clutch": Torbica koja je okupirala pažnju modnog sveta

"Chanel camera clutch": Torbica koja je okupirala pažnju modnog sveta

Autor: | 08/12/2015

0

Nedavno održana Chanel revija u filmskom studiju Cinecittà u Rimu iznova je ostavila bez daha modnu publiku. I to iz više razloga. Métiers d’Art pre-fall kolekcija prikazana je u ambijentu crno-belih pariških ulica koje su doslovno "izrasle" usred Rima. Ali, kao i uvek, Karl Lagerfeld je ponovno oborio s nogu modne zaljubljenike inovativnim dizajnerskim rešenjima.

Jedno od tih dizajnerskih inovacija je i modni dodatak koji je Chanel prozvao camera clutch. U filmskom duhu kolekcija, torbica ima oblik filmske kamere i apsolutno je neodoljiva. S prepoznatljivim logom modne kuće, dragim kamenjem i vernim oblikom filmske kamere, ova će se Chanel torbica iz nove pre-fall kolekcije sigurno svideti svim fashion damama koje vole statement modne dodatke, prenosi fashion.hr.

Torbica je u skladu s temom modne priče koja je okupirala Lagerfelda. Naime, pre početka revije modna publika je imala priliku premijerno da pogleda kratki film s Kristen Stjuart koja je utelovila Koko Šanel, a koji je režirao sam multitalentirani Karl Lagerfeld.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs twitter/CHANEL