"Hello! Fashion" poklanja kreaciju Biljane Tipsarević!

"Hello! Fashion" poklanja kreaciju Biljane Tipsarević!

Autor: | 28/11/2016

0

Kolekcija Biljane Tipsarević za sezonu jesen-zima 2016/17, pod nazivom Modern Fairytale, raspiruje maštu savremenih žena i devojaka, a karakteriše je i iskrena želja poznate kreatorke da svaka dama pronađe model u kome će se predstaviti u najboljem izdanju.

Glavni modni junaci Biljanine "moderne bajke" ističu lepotu ženskog tela, ali potenciraju i unutrašnju snagu i jedinstvenost. Prozračne haljine od tila i čipke sa ručnim radom, elegantne toalete koje naglašavaju sofisticirani seksepil i mističnost, plišane kreacije sa širokim kožnim kaiševima i svevremena odela mogu da pronađu mesto i u svakodnevnim i u svečanim prilikama.

Pored ekskluzivnih modela, Biljana je pripadnice nežnijeg pola osvojila i linijom džinsa, te konfekcijskom proizvodnjom, a neki od tih prelepih komada mogu se naći i u vašem garderoberu. Potrebno je samo da slikate novembarsku naslovnu stranu magazina "Hello! Fashion" i da na fotografiju tagujete "Instagram" stranicu @hellofashionserbia. Biljana će odabrati najlepšu fotografiju i najsrećnijoj čitateljki pokloniti kreaciju sa svojim potpisom.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello! Fashion

Pročitajte još