Počela je vladavina moćnog Zmaja, koji jednom znaku donosi prosperitet i sreću

Počela je vladavina moćnog Zmaja, koji jednom znaku donosi prosperitet i sreću

Autor: | 10/02/2024

0

Godina Zmaja jednom znaku donosi prosperitet i sreću

U kineskom horoskopu, znak se određuje prema godini u kojoj smo rođeni. Svaka ima svoj simbol - povezana je sa nekom od dvanaest životinja. Ova kineska Nova godina, koja se računa od današnjeg dana, 10. februara, pripada moćnom Drvenom zmaju.

1000Nokotoba/Shutterstock

 

Smatra se da je Zmaj najmoćniji znak u kineskom horoskopu. Takvi bi trebalo da budu i naredni meseci: moćni, energični, vatreni, naročito za osobe rođene 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, a tom nizu dodajmo i ovu 2024. godinu. Jednom rečju, za Zmajeve.

Pročitajte: Stigao je najprecizniji kineski horoskop za 2024. godinu

Dakle, Zmajevi, obratite pažnju! Otvoriće vam se mnoga vrata i brojne mogućnosti, čekaće vas iznenađenja na svakom koraku, pružiće vam se prilike koje ne biste smeli da propustite. To se odnosi, pre svega, na finansijsku situaciju i polje posla.

Dugo su mnogi od vas priželjkivali prosperitet, unapređenje, šansu… Sada je vreme da se želje ostvare. Počnite odmah da radite na realizaciji planova, kako biste što bolje iskoristili prilike koje vas čekaju, a imajte na umu da će ih najviše biti tokom letnjih dana.

Wong Yu Liang/Shutterstock

 

Preporuka je da više radite na ličnom rastu. Upišite neki kurs, naučite novi jezik, razvijajte komunikaciju. Otisnite se na neko putovanje, ali ne ono koje bi se svelo na puko uživanje, već pronađite nešto izazovnije, što će u vama probuditi avanturistički duh.

Bićete puni pozitivne energije i strasti, što znači da će polje ljubavi - cvetati.

Pročitajte: Rođeni pod srećnom zvezdom - Ovaj znak najčešće dobija na nagradnim igrama

Privatni život takođe će vam biti u fokusu, radićete na popravljanju odnosa sa članovima porodice, a oni koji su u stabilnoj vezi poželeće da je podignu na viši nivo, kao što je, na primer, ludi kamen.

Ni slobodni Zmajevi ne moraju da brinu. Ovo je godina u kojoj imaju sve šanse da promene emotivni status i upoznaju srodnu dušu, pre svega zahvaljujući bogatijem društvenom životu i širem pogledu na svet.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Satawat Nuntasiri/Shutterstock