Februar je mesec ljubavi, a ova četiri znaka na tom polju imaće najviše sreće i najbolje prilike

Februar je mesec ljubavi, a ova četiri znaka na tom polju imaće najviše sreće i najbolje prilike

Autor: | 31/01/2024

0

Da li ste spremni za ono što vas čeka u drugom mesecu ove godine, koju i dalje zovemo novom, iako smo januar već precrtali u kalendaru? Februar „puca“ od ljubavi, mačke mu se neopisivo raduju, kao i zaljubljeni, da zvanično proslave svoj praznik. A vi?

Shutterstock

 

Bik

Ovo je savršena prilika da odnos u kojem se nalazite podignete na viši nivo. Možda će 14. februara „pasti“ veridba, a ako ste već u braku, možda vas čeka neko drugačije, ali jednako lepo iznenađenje? Na primer, odluka da se preselite u novi dom ili počnete zajednički život.

Slobodni pripadnici vašeg znaka konačno se osobi koja im se odavno dopada predstavljaju u najlepšem svetlu i uspevaju da joj privuku pažnju. Samo budite ono što jeste, ponašajte se prirodno, povlačite mudre poteze i ovaj mesec će biti vaš!

Pročitajte: Najsrećniji datumi u 2024. godini za svaki horoskopski znak - Zaokružite ove dane u kalendaru

Lav

Konačno ste prevazišli emotivnu krizu i odlučili da voljenoj osobi kažete sve što vam je na duši. Budite hrabri, naići ćete na punu podršku. Intenzivnije razmišljate o planovima koje želite zajedno da ostvarite u skorijoj budućnosti, na obostrano zadovoljstvo i radost.

Onima koji su i dalje singl već početkom meseca otvaraju se mnoga vrata. Važno je samo da pogode prava, odnosno da ostave utisak pred onim koga žele da osvoje. U tome će imati malu pomoć prijatelja ili članova porodice. U svakom slučaju, biće uspešni.

Shutterstock

 

Škorpija

Trenutno ste raspoloženi samo za kratku i strasnu vezu, a imate više opcija i ne možete da se odlučite. Pre nego što krenete u akciju, pokušajte da sredite utiske kako bi se put iskristalisao. To bi mogao da bude i neko iz najbližeg okruženja, verovatno sa posla.

Ukoliko ste zauzeti, znate da su prethodni period obeležile komplikacije u odnosu sa partnerom, ali sada stvari polako dolaze na svoje mesto. Bilo bi idealno kad biste mogli da odete na neko romantično putovanje i zaboravite sve što vas je nerviralo kod druge strane.

Pročitajte: Svaki horoskopski znak u 2024. godini čeka iznenađenje koje će mu promeniti život, otkrijte vaše

Strelac

Shvatili ste da nema svrhe trošiti energiju na stare priče i bivše ljubavi, i da se treba posvetiti onome što vas čeka. A čeka vas – nova ljubav. I to već u prve dve nedelje februara, ukoliko ste spremni da odgovorite na udvaranje jedne interesantne osobe.

Ako ste u vezi ili braku, pronalazite novi smisao u zajedničkom životu. Pripremite se za lepe vesti koje ćete čuti od partnera. Biće ih više. Harmonija se vraća u vaš odnos, pravite nove planove, a možda ćete doći i na ideju da pokrenete zajednički biznis.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock