Stiže poslednji supermesec u godini, i to u Ovnu: Ova četiri znaka doživeće sudbinski preokret, da li ste među njima?

Stiže poslednji supermesec u godini, i to u Ovnu: Ova četiri znaka doživeće sudbinski preokret, da li ste među njima?

Autor: | 25/09/2023

0

Petak 29. septembar doneće poslednji supermesec u ovoj godini, a sa njim i mnoge drastične promene i turbulencije za sve znake zodijaka.

Shutterstock

 

Pun Mesec će vam pomoći da postavite granice, pronađete harmoniju u vašim odnosima i prestanete da dozvoljavate drugima da diktiraju vaš život. Mesec predstavlja naše emocije - a kada je pun, služi kao reflektor našeg emocionalnog sveta, otkrivajući skrivene istine i osećanja.

Pun Mesec je savršen za rituale čišćenja i oslobađanje od prošlosti kako bi napravili mesta za svežu energiju i nove mogućnosti. Ovaj pun Mesec posebno će održati neke lekcije o prepoznavanju neravnoteže u našim odnosima i kreativnom izražavanju.  

Shutterstock

 

Pripremite se na dozu impulsivnosti i napetosti u vašim odnosima, ali zapamtite da ostanete verni sebi. Sada je vreme da se pronađe prava tačka kompromisa u koji možete da napredujete i vi i vaši odnosi. Ovo je prava prilika da saznate šta vas koči i kako da preduzmete odlučne korake ka rešavanju svih prepreka.

Iako će pun Mesec uticati na sve znakove zodijaka, četiri će posebno prodrmati ovaj fenomen.

Pročitajte: Proglašen najomraženiji horoskopski znak - Proverite da li ste baš vi nepodnošljivi!

Ovan

Sasvim logično, supermesec u Ovnu uticaće na prvi znak zodijaka. Ovo je period da se Ovnovi preispituju, istražuju sebe, i da konačno shvate da li postoji neravnoteža u vašim odnosima. U kosmičkom ogledalu koje će vam doneti pun Mesec videćete odraz pravog sebe. Pronaći ćete odgovore da li vam okruženje koje ste izabrali dozvoljava da sijate punim sjajem ili je vreme da nastavite dalje. Ovo je vreme da ponovo pronađete sebe i da nastavite da živite pod svojim uslovima. Ovaj pun Mesec je vaš trenutak da zakoračite pred reflektore i da privučete nove energije i strasti u vaš život.

Shutterstock

 

Rak

Ovaj pun Mesec najviše će uticati na vašu karijeru, društveni ugled i priznanja koje zaslužujete. Ovo je vaše vreme da zablistate na svom izabranom putu. Ali evo pitanja: da li ponekad internalizujete očekivanja svoje porodice, koja vas možda sprečavaju da postignete veličinu pod sopstvenim uslovima? Tokom ovog punog meseca očekujte neki pokret u svojoj karijeri, možda nekoliko kancelarijskih ćaskanja i osećaj odvajanja od onih starih shvatanja o tome šta bi trebalo ili ne bi trebalo da radite. Smatrajte to preokretom u karijeri!

Vaga

Vage, pripremite se za nalet kreativne inspiracije i vrtlog ideja. Osetićete goruću želju da se povežete sa drugima, podelite svoje misli, ali ćete razmišljati i kako možete više da doprinesete u odnosima u svom životu. Tokom ovog vremena, takođe možete shvatiti da pružanjem više prostora drugima jačate svoje veze na lep način. Za Vage je ovo savršena prilika da se oproste od veza koje pripadaju prošlosti i postave neke zdrave granice u sadašnjim.

Pročitajte: Jesen donosi sreću svima koji imaju ove brojeve u datumu rođenja - Zvezde su im baš naklonjene

Jarac

Ovaj pun Mesec osvetliće Jarčevima deo života koji se bavi domom i porodicom. Možda ćete primetiti da se neka stara osećanja iz prošlosti ponovo pojavljuju i to bi moglo da izazove malo nelagode. Krajem meseca, možda ćete osetiti želju da se povučete se od gužve i galame. Energija Jarca fokusira se na postignuća i autoritet, ali ovaj pun Mesec je vaša kosmička prilika da razmislite o svom domu i porodičnom životu. Vreme je da se oslobodite svakog prtljaga iz detinjstva koji vas još uvek opterećuje.

Shutterstock

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Najnovije vesti