Stiže najopasniji retrogradni Merkur u 2023: 4 znaka čeka pravi pakao, a evo ko može da odahne

Stiže najopasniji retrogradni Merkur u 2023: 4 znaka čeka pravi pakao, a evo ko može da odahne

Autor: | 12/04/2023

0

Kad nam nešto ne ide kako treba, zna se ko je glavni krivac – retrogradni Merkur! Kažu da će ove godine biti najopasniji i zato se dobro pripazite, a ne bi bilo loše ni da se pripremite, jer znamo da će po horoskopskom nebu vršljati između 21. aprila i 14. maja, u tvrdoglavom znaku Bika. Povremeno će se kretati izuzetno sporo, jer i Bik je, kao zemljani znak, uglavnom takav. Međutim, dešavaće se i da eksplodira pod uticajem Urana, planete elektriciteta, navodi Narajana Montufar sa sajta Astrology.

Shutterstock

 

Biće to kao da satima vozite u leru, a onda odjednom ubacite u petu brzinu. Možda ćete se te tri nedelje osećati umorno, bez trunke energije, ali astrolozi poručuju da je to normalno i da ne bi trebalo ništa forsirati. Odmarajte se kad god ugrabite priliku, slušajte muziku, hranite se zdravo i izbegavajte stresne situacije. Očekujte promene i, ako baš ne morate, ne pokrećite nove projekte u ovom periodu. Sačekajte da prođe.

Pročitajte: Kineski horoskop za 2023 - Godina Zeca je, evo šta čeka svaki znak

Shutterstock

 

Retrogradni Merkur odraziće se na svaki znak. Bik, Lav, Škorpija i Vodolija biće najviše pogođeni u ovom udaru, dok će Ribe, Rak, Devica i Jarac uživati u određenim benefitima. Ipak, svi bi trebalo da imaju na umu da će proći kroz turbulencije, pre svega u poslovnom segmentu.

Uticaj retrogradnog Merkura možemo da iskoristimo za rad na sebi, savetuju astrolozi. Stvaranje mogućnosti za poboljšanje finansija i stabilnosti, preispitivanje sebe i sopstvenih strahova, promena životnih stavova, otvorenije srce i um, sve su to stvari o kojima ne bi bilo loše razmisliti dok ne prođe opasnost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Najnovije vesti