Dnevni ljubavni horoskop za 16. i 17. maj: Uživajte u flertu koji i ne mora nigde da vodi

Dnevni ljubavni horoskop za 16. i 17. maj: Uživajte u flertu koji i ne mora nigde da vodi

Autor: | 16/05/2020

0

Šta predviđa dnevni ljubavni horoskop za 16. i 17. maj?

Ovan

U skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tražite dobru priliku da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Prvi utisak, dosta govori o Vašem raspoloženju i namerama. Povremeno delujete kao Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u Vama pokreće topla osećanja i navodi Vas na zajedničke planove. Imponuje Vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite svoja osećanja i emotivne namere. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću, a odnos sa bliskom osobom najviše utiče na Vaš dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje koje osećate.

Bik

Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, osećate da je sreća na Vašoj strani – pružaju Vam se različite mogućnosti bez obzira na Vaš emotivni status ili na godine. Predstoji Vam ljubavno zbližavanje koje će na Vas ostaviti fascinantan utisak. Ukoliko Vas privlači »čar« i avantura novog ljubavnog izazova ili osoba koju ste nedavno upoznali, predstoji Vam niz uzbudljivih epizoda. Ipak, u svakom preterivanju postoji i deo istine koji se »skriva« od očiju javnosti. Neka vrlo osetljiva i lična pitanja predstavljaju veliki izazov, a ljubavnom izazovu je najteže odoleti. Ponekad stvari vidite u kontekstu »strogih teorija«, ali ljubavni odnos zahteva prilagođavanje i da iskoračite iz svojih ustaljenih navika. Postupite u skladu sa svojim osećanjima i savešću.

Pročitajte: Godišnji horoskop za 2020. godinu

Blizanci

Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za Vaše emotivne potrebe. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na Vašem emotivnom i duhovnom nivou.

Rak 

Sa voljenom osobom u ovoj nedelji doživljavate neke, slobodno se tako može reći, idilične momente. Naravno, srećni ste i ispunjeni, jer su zajednički trenuci koje proživljavate sa voljenom osobom u ovoj nedelji zaista posebni. Nalazite se u vezi koja se razvija u smeru o kojem ste samo maštali do sada. Biće između vas dvoje neke prilično krupne reči izgovorene i veliki planovi napravljeni u ovoj nedelji.

Osećate da vam je budućnost svetla sa osobom sa kojom ste. Ipak, ukoliko ste slobodni, osećate veoma veliki pritisak da promenite svoj status. Radićete sve ne biste li upoznali tog nekog posebnog već ovih dana. Ipak, nepisano je pravilo da što više želite i jurite za nečim to vam je sve dalje. Na svojoj koži ćete osetiti ovo pravilo u punom obimu. Trebalo bi da se opustite i da ne razmišljate o tome šta će biti. Uživajte u spontanoj komunikaciji, pa i u flertu, koji i ne mora nigde da vodi.

Dnevni ljubavni horoskop za 16. i 17. maj za preostale znake pronađite na sledećoj strani

Lav

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.

Devica

Neko Vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali Vi sumnjate u pozitivnu stranu nečije priče. Ne volite kada neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vaše emotivno nezadovoljstvo. U rešavanju ljubavnih dilema dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na različite zamke zajedničkog života. Ljubavnu romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne iskrenosti i razmene osećanja ona gubi svoju snagu i značenje. Razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na »ljubavne signale«.

Pročitajte: Ovo su najbolji datumi za venčanje u 2020. godini

Vaga

Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

Škorpion

Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju, razmenjivaće lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće povjerenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

Dnevni ljubavni horoskop za 16. i 17. maj za preostala četiri znaka zodijaka pronađite na sledećoj strani

Strelac

Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.

Jarac

Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Emotivni zanos ponekad treba kontrolisati, obratite pažnju na nečije komentare. Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom predstavlja rasterećenje i najavljuje dobar početak. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

Pročitajte: Mesečni horoskop za maj - Spremite se na promene na poslu i u vezama

Vodolija

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u Vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Ono što je po Vašem ukusu – odgovara i Vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju Vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Ribe

Idućih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim emotivnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno energije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im u emotivnom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

Dnevni ljubavni horoskop za 16. i 17. maj preuzet sa sajta astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti