Godišnji horoskop za 2020. godinu: Ko će promeniti posao, a ko sresti ljubav svog života?

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Ko će promeniti posao, a ko sresti ljubav svog života?

Autor: | 31/12/2019

0

Šta nam predviđa godišnji horoskop za predstojeću 2020. godinu?

Ovan

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine, predstavlja veličanstveno ostvarenje na svim životnim poljima ili uspon do srećnih zvezda. Posebno je protežirano vaše prvo, drugo i deseto polje. Očekuju vas sjajne prilike koje će vam doneti obilje radosti, uspeh i sreću u svim oblastima. Na vama je da pomerite svoje subjektivne granice i da zajednički život učinite čarobnim. Ovo je godina kada treba da verujete u čuda i u skladu sa svojom prirodom da ih ostvarite na najlepši način ili u potpunosti. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i razne privilegije koje ćete osetiti u svim životnim oblastima.

Ljubav:

Ovo je godina koja obećava i ljubavni procvat. Uživajte u svim situacijama koje će vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, jer za početak i to je važno kako biste sačuvali jaku volju i želju da pre ili kasnije ostvarite sve ono do čega vam je stalo. Od 11. januara, obratite pažnju na nova poznanstva, kontakte ili priliku da doživite neko nezaboravno iskustvo. Vi umete da pometate faktore ograničenja i ne odustajete lako od svojih namera, a različiti ljubavni izazovi u tome mogu da vas dodatno motivišu. Period tokom marta, aprila i juna donosi nova ljubavna uzbuđenja i nove odluke za život u dvoje. Ako ste slobodnog emotivnog statusa rešićete da gradite porpdični život, a ako imate partnera očekuje vas nova harmonija. Radost srca je impuls koji vas najjače pokreće na skoro svaki vid dokazivanja i zadovoljstva. Zablistaćete u punom sjaju u odnosu sa voljenom osobom u periodu od juna i oktobra meseca, kao i krajem godine.

Posao:
Početkom godine vas očekuje niz novih okolnosti, a neko će vas podsticati na aktivnu ulogu i na nova ili drugačija rešanja. Uživaćete u harmoniji na radnom mestu. Učinite sve što je moguće da unapredite svoju karijeru i biznis. Imaćete pozitivno i zdravo radno okruženje sa vašim kolegama i vašim nadređenima. Vaši napori će biti prepoznati i visoko ocenjeni ili nagrađeni. Od 05. februara, mudro prihvatite sve što može da doprinese dugoročnijem i trenutnom uspehu, jer pravilno doziranje i izvesnog stepena rizika predstavlja dobar način da zadžite privilegovanu poziciju u odnosu na saradnike. Očekuje vas značajniji uspeh u periodu tokom februara, aprila i juna meseca, naročito ako se bavite sportom, javnim zanimanjem, medijima, trgovinom ili estradom.  U dugoj polovini godine imaćete sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj ili statusnoj lestvici. Ako postavljate ciljeve na viši nivo – više ćete redovno dobijati ili profitirati.
Zdravlje:
Nalazite se u sjajnoj formi, ali potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom i zdravstvenom stanju. Zbog povremenih psiholoških pritisaka ili nekih stresnih situacija moguće su prolazne glavobolje, nervoze, stomačne tegobe, promene sa pritiskom ili problemi sa varenjem. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 05. do 17. januara, i zatim od 28. juna do 16. jula.
Sugestije:

Pred vama su novi izazovi koji predstavljaju put ka velikom uspehu i sreći. Sada imate priliku da promenite sve ono što nije dovoljno po vašoj meri ili ukusu. A vi najbolje umete da procenite i pravi trenutak kada treba delovati. Prijatelji i bliža okolna će uvek u potpunosti biti na vašoj strani. Svaki trag uspeha koji ćete ostvariti u periodu tokom naredne godine će ojačati vašu ukupnu poziciju. Sreća je i kada postoje dobre mogućnosti izbora, kao posebna prilika da se ostvarite u ličnom i poslovnom životu. Planetarni aspekti vas upućuju na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirate između onoga što je moguće ili nemoguće, ali i da pomerate granice mogućeg. Pozitivan uticaj Marsa, Urana, i posebno Jupitera protežiraju vaš poslovni uspeh, ali najveći izazov možete da osetite kroz ličnu i ljubavnu sreću uz partnerstvo.

Šta predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu za preostale znake pročitajte na sledećoj strani

Bik

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine obećava uspon i ostvarenje svih vaših velikih planova. Uran koji boravi u vašem sazvežđu podsticaće vas na neke poptuno nove ili neočekivane odluke, čak i „eksperimente“ kojima ćete iznenaditi svoje okruženje. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i posebne prilike koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. Sve vaše dobitne kombinacije proizilaze iz ličnih odluka koje ćete sprovoditi u zajedničkim akcijama ili udruživanju na raznim nivoima.

Ljubav:

Prolazićete kroz različite faze u ljubavnom životu i odnosu sa partnerom. Zadovoljstvo i harmonija koja će vas pratiti u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom pozitivno će se odraziti na vaše ponašanje, veće samopouzdanje i na bolji izgled. Obratite pažnju na nove kontakte ili prilike koje ćete imati od 02. janura i tokom marta meseca, jer očekuju vas izuzetno lepa i nesvakidašnja iskustva. Mogući su ljubavni rebusi i pojačana tanzija u periodu tokom avgusta meseca. Ako želite da započnete ljubavnu vezi ili da zaplovite u brčni život najbolje je da to učinite od septembra i novembra meseca. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja o suvišnim »pravilima« koja remete ljubavni sklad ili sa predrasudama o zajedničkoj sreći. Ako ste dovoljno mudri, za vas ljubavna sreća može da traje tokom cele godine.

Posao:

Okolnosti su na vašoj strani i potrebno je da doneset nove odluke. Postavili ste sebi jasne kriterijume, jer stalo vam je da ostvarite što više korisnih ciljeva za što duži period. U periodu od 09. januara, marta i maja meseca vešto ćete uspevati da pronađete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju. Važno je da ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni, naročito, za period od juna, septembra i novembra meseca. Imaćete podršku sa više strana i očekuju vas uspešna partnerstva ili novi saradnički odnosi koji donose izuzetne rezultate, kao i dobre prilike sa inistranstvom.

Zdravlje:

Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobađate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade ili neke hronične tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 21. februara, i zatim od 28. septembra do 09. oktobra.

Sugestije:

Sve što priželjkujete sada imate priliku i da ostvarite. Što više budete tražili ili očekivali, više ćete i dobijati. Planete su Vam naklonjene i podstiču vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo i udruživanje je vaša »dobitna kombinacija«. Očekuje vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni dogadjaji u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Sreća je na vašoj strani, a sreća je još veća i lepša kada je sa nekim delite. Slobodno preterujte u svemu što će vaš zajednički život pretočiti u najlepšu sreću i učiniti veličanstvenim.

Šta predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu za preostale znake pročitajte na sledećoj strani

Blizanci

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine, posebno protežira vaše osmo i jedanaesto polje. Prolazićete kroz razne neobične okolnosti, ali vašem profilu odgovora da delujete lepršavo i originalno, kao i da se razlikujete u odnosu na okruženje. Bez obzira na prepreke da kojima ćete se suočavati, očekuju vas srećna razrešenja, nove radosti i veličanstveni uspeh. Ovo je period koji donosi raznovrsne kontakte i posebno otvaranje mnogih vrata koja su vam do sada delovala kao neodostupna ili zatvorena. Sve što vam je potrebno za veliki uspeh i za ličnu sreću, nalazi se pored vas ili u vašoj neposrednoj blizini. Stoga dobro otvorite svoje oči, ali i svoje srce kako biste pažljivo pratili sve vidljive ili prikrivene znakove koji će vas pratiti tokom naredne godine.

Ljubav:

Ono što drugi ne mogu – za vas sada predstavlja radost srca, novi izazov i ostvarenje. U ljubavnom životu pratiće vas nova sreća i interesantne situacije, tako da ćete se upravljati prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Očekuju vas značajni događaji posebno u periodu od 31. januara, aprila i juna meseca. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa sja
jno ćete se snalaziti u kontaktima koji deluju pomalo nesvakidašnje ili kao neka nadrealna ljubavna priča. Dobro je što ćete uvek imati razne mogućnosti, te ćete birati ono što je vašem srcu najbolje ili vašim očima najlepše. Očekuje vas uživanje u ljubavnom odnosu od 08. avgusta i od 10. oaktobra. Pred vama je period novog procvata, koji će vam doneti čudesni unutrašnji sjaj i najlepši užitak u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu.

Posao:

Zahvaljujući dobrim okolnostima koje vas očekuju u narednom periodu možete da plasirate svoje poslovne vizije na više načina i u različitim pravcima, naročito u periodu od 11. januara i tokom februara meseca. Novi uspeh donosi i svest o određenim privilegijama sa kojima ćete raspolagati. Mudro je da uvek spajate ugodno sa korisnim ili praktičnim rešenjem ne samo kroz trenutne faze kroz koje prolazite, već i za dalju perspektivu koja vas očekuje. Imaćete sjajnu podršku na raznim stranama i pratiće vas faktor sreće, čak i u nekim za okolinu „bezizlaznim situacijama“. Ukoliko se bavite javnim poslovima, trgovinom, pisanjem, kretivnim i umetničkim zanimanjima očekuje vas značajniji uspeh od aprila, tokom oktobra meseca i krajem godine.

Zdravlje:

Zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, stomačne iritacije, promene ili oscilacije sa pritiskom, neke virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju vaš organizam, i izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 20. februara do 12. marta, i od 12. do 24. decembra.

Sugestije:

Za vas početak 2020. godine najavljuje neke radosne, uzbudljive i romantične događaje, koji će vas uveriti da je život čaroban kada se nalazite u društvu bliskih osoba. Jupiter – planeta »velike sreće«, vam donosi niz dobrih okolnosti ili mogućnost da ostvarite najznačajnije rezultate i »zlatne plodove«. Ako imate jaku veru, dobru volju i dovoljno ljubavi sve je moguće promeniti na način na koji priželjkujete kao najlepšu sreću. Ponekad sreća dolazi iznenada ili pod neobičnim okolnostima, jer život je najlepše čudo koje se dešava.

Šta predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu za preostale znake pročitajte na sledećoj strani

Rak

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine predstavlja ostvarenje ljubavnih snova i uspon na životnoj lestvici. Planetarni aspekti favorizuju vaše sedmo, deseto, deveto i jednaesto polje. Sada imate sjajnu priliku da razmenjujete energiju sa bliskim osobama na način koji će vam doneti nove životne radosti, uspeh i sreću. Sve postaje moguće kada se vaša energija poklapa sa kosmičkom energijom. Oslonite se na svoju intuitivnu percepciju i na snagu emocija, jer ljubav uvek rađa ljubav.  Ono što Vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga vaših emocija.

Ljubav:

Ova godina će biti najbolje vreme za rešavanje ljubavnih dilema ili problema, ako ih umate. Početna previranja u odnosu sa voljenom osobom imaće dobra značenja za dalju perspektivu, biće vam jasno da sve možete da uskladite na pravi način. Savetuje vam se da pokušate bolje da razumete potrebe vašeg partnera, nego da ih prisiljavate da oni prate vaše. Ponekad odnosi zahtevaju i malo kompromisa kako bi se stvari poboljšale. Ako se udružite, možete pomerita planine zajedno. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu i u porodičnom životu vratiće vam se na najlepši mogući nači. Ukoliko ste slobodni pratiće vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske vašem srcu. Posebno obratite pažnju na period od 12. januara, 04. marta, 11. jula i 08. novembra. Čak i ako ste nedavno prekinuli vezu, 2020. godina se može pokazati blagoslovom za vašu ljubav i mogla bi dovesti do obnavljanja stare prekinute veze.

Posao:

Ova godina obećava rast, širenje poslovnih mogućnosti i doneće ogromne promene za sve radne ljude. Imate dobar predosećaj kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete konkretan potez. Mnoge okolnosti se menjaju u prilog vašim interesnim planovima, tako da ćete od 21. januara i tokom marta meseca dobijati i dodatne povlastice na osnovu kojih možete da ostvarite niz značajnijih ciljeva. Potrudite se da budete što aktivniji u periodu od maja, septembra i novembra meseca, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanje na poslovnoj i statusnoj lestvici. Ako se bavite nekim umetničkim ili javnim zanimanjem očekuje vas populatnost tokom cele godine. Za vas koji se bavite trgovinom, ekonomijom ili medicinom predstoji period velikog uspeha od jula meseca. Period od oktobra će se pokazati veoma plodnim, uključujući isplate, više pozicije i povećanje zarada.

Zdravlje:

Potrudite se da promeniti neke možda loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 04. do 19. aprila, i od 07. do 15. oktobra.

Sugestije:

Vama 2020. godina donosi obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete sve svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Radost delite sa bližnjima i imaćete veličanstvenu sreću. Radost, uspeh i sreća proizilaze iz povezivanja i bliskosti sa „odabranim osobama“. Posmatrajte sve u duhu optimizma i partnerstva - jer »faktor sudbinske sreće« uvek na vašoj strani. Uživajte u lepoti života. Uverićete da i nemoguće postaje dostižno i moguće – uvek kada je bliska osoba na vašoj strani. Partnerstvo i udruživanje je formula Vaše sreće, uspeha i blagostanja.

Šta predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu za preostale znake pročitajte na sledećoj strani

Lav

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine, najavljuje značajne promene. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od aprila meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom koje stičete sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici. Vaš stil izražavanja i šarm koji posedujete čine vas veoma omiljenom osobom u okruženju, ali povremeno ćete morati da dokazujete i neke druge kvalitete koje imate kako biste održali dobre saradničke ili partnerske odnose.

Ljubav:

U odnosu sa voljenom osobom, možda vam ponekad neće biti lako da sagladate pravi uzrok koji dovodi do ljubavnih razmirica. Bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka produženim raspravama. Faktor vremena za vas će imati korisno značenje. Iksristalisaćete svoja osećanja, a sebi i svom partneru možete dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Nezavisno od emotivnog statusa i godina, događaji koji će vas posebno usrećiti očekuju vas od 07. februara i u periodu od 11. marta i tokom aprila meseca. Idealnu priliku da krunišete svoju ljubavnu vezu ili da osetite ljubavnu harmoniju imaćete od avgusta meseca, u periodu od 11. oktobra i krajem godine.

Posao:

Polako gradite novu viziju u skladu sa svojom prirodom megalomanske ciljeve. Početkom godine ćete aktivno učestvovati u različitim događajima na poslovnoj sceni i uspevaćete da nametnete svoje ideje u bližem okruženju.  Na lak način možete da ostvarite većinu svojih ciljeva. U periodu od 05. februara do aprila meseca, treba da donesete neke važne odluke kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Priliku da uvećate svoje "bogatstvo“ i da investirate u nekretnine ili da uvećate finansijske prilive imaćete od 09. juna. Mudro je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese za duži vremenski period. Osobe koje se bave nekim vidom javnog zanimanja, medijima ili imaju kontakte sa inostranstvom očekuje veliki uspeh u periodu od juna i od oktobra meseca.

Zdravlje:

Važno je da sačuvate svoju pozitivnu orijentaciju i da se pravilno negujete uz redovnu zdravstvenu kontrolu. Moguće su povremene glavobolje, prolazne tegobe sa pritiskom i sistemom za varenje ili virusne infekcije. Obratite pažnju na svoju psihičku ravnotežu i izvegavajte stresne situacije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 17. maja, u drugoj polovini oktobra, kao i početkom decembra meseca.

Sugestije:

Udružite svoje interese sa bliskim osobama i insistirajte na vrhunskim ciljevima. Zlatni rezultati, uspeh ili ljubavna ostvarenja tokom naredne godine predstavljaju vašu osnovu orijentaciju. U skladu sa svojom prirodom potrudite se da doživite neke čarobne trenutke zbog kojih život ima onaj pravi ili najlepši smisao. Dolazi vreme koje vam donosi uspeh i ubiranje zlatnih plodova na raznim poljima. Ponekad se i rizik višestruko isplati, slobodno odgovorite na razne izazove koji će vas pratiti. Vaša ideja vodilja za 2020. godinu glasi – hrabre sreća prati!

Šta predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu za preostale znake pročitajte na sledećoj strani

Devica

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine, donosi značajne promene i »zlatne rezultate«. Jupiter u vašem petom polju – potencira uspeh i dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima. Faktor »sudbinske sreće« je na vašoj strani, stoga nemojte dozvoliti da neki vid sumnje blokira vaš uspeh i sreću. Naredna godina je idealan period da menjate ustaljene modele ponašanja, posebno ako ste mladi ili se tako osećate. Vaša pažnja će biti usmerena na lične potrebe i želje, a uspeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere. Uz svo znaje, iskustvo ili umenje koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obeležava vaš život na najlepši način.

Ljubav:

Možda vaš ljubavni odnos početkom godine neće biti preterano idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom i da uživate uz dragu osobu. U periodu od 09. januara, prihvatite ljubavni izazov i pokrenite inicijativu u pravcu koji će vam doneti zajedničku radost ili zadovoljstvo u nekoj novoj i neobičnoj avanturi. Obratite pažnju na dešavanja koja će vas prati u martu, junu i septembru mesecu, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne dileme ili trileme. Ukoliko ste slobodni kontakti koje ćete imati možda nisu uvek i u potpunosti ostvarenje vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali svakako treba prihvatiti trenutke radosti i sreće koja će obležiti vaš zajednički život. Zadovoljstvo može  biti dužeg ili kraćeg daha, ali uvek je veoma poželjno. Očekuju vas interesatni kontakti i novo zadovoljstvo u periodu od 19. decembra.

Posao:

Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike i imali priliku da stvarate nove oblike partnerstva. Prihvatite dobru priliku koja će vam se ukazati sredinom januara meseca. U periodu od marta meseca, novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Značajniji uspeh vas očekuje tokom maja i septembra meseca. Sjajno ćete se organizovati pod različitim okolnostima, a uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobra rešenja koja pogoduju zajedničkim interesima. Ako se bavite nekim privatnim poslovima sada imate šansu da uvećate svoj kapital ili da proširite delatnost, posebno u periodu od 11. septembra.

Zdravlje:

Stresne situacije kroz koje prolazite povremeno imaju uticaj na vaše psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali svoj imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 11. marta, i od 27. maja do 14. juna.

Sugestije:

Vama 2020. godina donosi obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Izazovi koji su pred vama ponekad predstavljaju najbolju ili životnu priliku da se opredelite za novi koncept. Slobodno investirajte u najvažnije ciljeve. Na sreću Jupiter vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara ona najlepša čuda. Prihvatite različite izazovne mogućnosti i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života.

Šta predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu za preostale znake pročitajte na sledećoj strani

Vaga

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine obećava obilje sjajnih mogućnosti. Favorizovano je vaše četvrto i osmo polje - Jupiter, Saturn, Pluton i Uran garantuju razne oscilacije, iznenadne prilike, ali i dobitak na svim poljima. Budući da se vi sjajno snalazite u svim interpersonalnim odnosima uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali i brojne nagrade ili priznanja koja će vas pratiti. Sreća vam je naklonjenja i potrudite sa da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, počnite prvo sa promenama u sebi i na sebi, učinite to slobodno sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove.

Ljubav:

Početkom godine pratiće vas pozitivno raspoloženje i otvoreno ćete pokazivati da vas raduju novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu zajedničkih planova. Partner će vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada nije bilo tipično. U periodu od 02. februara, učinite sve što je potrebno da ostvarite harmoničan ljubavni odnos, ako ste slobodnog emotivnog statusa očekuje vas nova ljubavna romansa ili uzbudljiva avantura. Tokom juna meseca pratiće vas faktor sreće u raznim situacijama ili srećan epilog u kojoj god situaciji da se nalazite. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nova dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje, posebno u periodu od avgusta i oktobra meseca.

Posao:

U periodu od 11. januara i početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će uticati na savremeniji poslovni dogovor. Vi se brzo snalazite pod neobičnim okolnostima i umete sugestivo da delujete na svoju okolinu. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara i juna meseca. Ukoliko se bavite nekim od umeničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima očekuje vas značajniji uspeh sredinom godine. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti i privilegije sa kojima raspolažete, naročito u periodu od 11. oktobra i krajem godine.

Zdravlje:

Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 10. do 19. aprila, od 13. do 23. jula, i krajem decembra meseca.

Sugestije:

Važno je da se prepustite unutrašnjem ritmu iz nove izazove koji će vas pratiti. Prošite listu raznovrsnih zahteva i postavite visoke kriterijume u svim oblastima iz svog privatnog i poslovnog života. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici.

Šta predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu za preostale znake pročitajte na sledećoj strani

Škorpion

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine, obećava obilje sreće i ostvarenja u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Amor će češće boraviti na vašem ramenu, te osluškujte glas ljubavi. Favorizovano je vaše treće, peto i sedmo polje – Jupiter, Saturn, Pluton, Neptun i Uran garantuju ostvarenje najlepše „životne bajke“. Potrudite se otkrijete različite izvore radosti u sebi ili u svetu oko sebe. Sreća je da ste uvek u društvu bliske osobe ili da uvek birate najbolje društvo sa kojim delite trenutke radosti i nadahnuća.

Ljubav:

Početkom godine uživaćete u ljubavnoj romansi i bićete inspirisani da ostvarite neke nove zajedničke snove.  U ljubavnom životu partner vam je privržen i pokušavaće da vas impresionira na razne sebi svojstvene načine, što može izuzetno da vam godi i da vas hrani onom čudesnom energijom. Topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili u odnosu sa voljenom osobom, delovaće i kao izuzetno vredan dar koji ste već duže iščekivali. Od 14. februara možete da uživate u raznim čarima svog ljubavnog života. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji ćete osećati u vama će neprekidno buditi nove ideje i podsticaće vas na veliku radost. U periodu tokom marta, maja i jula meseca, ljubavna harmonija će pozitivno uticati na vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos. Nova dešavanja koja će vas ispunjavati ljubavnim talasima očekuju vas u periodu od 28. oktobra, tokom novembra i u drugoj polovini decembra meseca.

Posao:

Tokom naredne godine imaćete novu priliku da se edukujete i da proširite svoje sazajne vidike i kontakte u raznim pravcima. Većinu događaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da ostvarite svoje kratkoročne, ali i dugoročne ciljeve. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima, naročito u periodu od 08. januara, tokom marta, maja, septmebra i novembra meseca. Važno je da prilagođavate svoj profesionalni stil ili vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada uz usvajanje novih ideja koje će vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Uspeh vas očekuje u javim poslovima i u raznim vidovima investiranja znanja, umenja ili novca.

Zdravlje:

Poželjno je da se pravilno zaštitite od mnogih stresnih situacija, kao i od različitih virusa, infekcija ili prehlada. Naglašeni aspekti sa Jupiterom i Marsom doneće vam dodatnu energiju, ali i povremene iritacije koje mogu da se odraze kroz promenljiva stanja psiho-fizičke ravnoteže. Izbegavajte preterano iscrpljivanje i situacije koje negativno utiču na vašu unutrašnju ravnotežu, budite pažljiviji u kominikacijama, saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane u periodu od 29. aprila do 09. maja, i od 31. jula do 17. avgusta.

Sugestije:

Pratiće vas splet srećnih okolnosti i pozitivnih obrta u raznim situacijama. Ako ste dovoljno nadahnuti i predani čuda su moguća, i uvek postoje dobra rešenja i srećan ishod. Na vama je da pratite svoje želje, jer očekuju vas „zlatni plodovi“ na raznim poljima. 2020. godina za vas može predstavljati ostvarenje najlepših snova. Prisustvo Jupitera u vašem trećem polju deluje kao dobar podsticaj za udruživanjem i uspešnim partnerstvom. Planetarni aspekti vam pomažu da ostvarite i neke »vrhunske ciljeve«.

Šta predviđa horoskop za 2020. godinu za preostale znake, pročitajte na sledećoj strani

Strelac

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine, naglašava vaše drugo, peto i šesto polje, te najavljuje novi uspeh i neizmernu sreću u najvažnijim životnim oblastima. Prolazićete kroz različite faze poslovnih izazova i ličnih iskušenja, ali u skladu sa svojom prirodom često ćete biti za korak ispred drugih. Očekuju vas sjajne prilike u polju stvaralaštva i napredovanje na statusnoj lestvici. Potrebno je da ostanete dosledni u svojim velikim ciljevima, a pokazaće se da vas očekuju razna potkrepljenja i nagrade za kompletno zalaganje. U skladu sa svojom potrebom da se ističite uvek kada postoje mogućnosti da ostvarite neke posebne rezultate, učinićete sve što je u domenu vaših sposobnosti i umenja da zablistate pred svojom okolinom.

Ljubav:

Obratite pažnju na zanimljive kontakte i dobre prilike koje vas očekuju početkom godine. Potrudite se da donesete važne odluke i da ih sprovedete u dogovoru sa bliskom osobom. U ljubavnom odnosu umete da dominirate i ponekad, ako situacija izgleda suviše komplikovano vi u deliću sekunde uspevate da osmislite dobar plan ili rešenje. Partner će možda često delovati iznenađeno vašim reakcijama, ali skoro svaku situaciju vi ćete okrenuti u svoju korist i na način koji za vas predstavlja srećan epilog. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine umećete da prepoznate dobru ljubavnu priliku u kojoj ćete uživati, naročito u periodu od 21. februara, zatim tokom aprila i juna, kao i krajem godine. Za vas je ova godina idealna prilika, da definišete svoj budući ljubavni ili porodični status.

Posao:

Naredna godina je povoljan period za donošenje novih odluka i rešenja, naročito kroz razne poslove u domenu privatnog sektora ili za uvećanje imovinskih vrednosti. Mnoge prednosti su na vašoj strani, posebno u periodu od 05. februara, tokom marta i aprila meseca. Pokazaće se da su vaše vizije i poslovna strategija koju koristite uspešna formula, koja donosi značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju na koju će se mnogi ugledati. Očekuju vas značajni rezultati kroz samostalnu delatnost ili, ako se nalazite na nekoj upravljačkoj poziciji predstoji vam ubrzano napredovanje tokom juna, oktobra i novembra meseca. Za sve koji se bave sportom, umetnošću ili turizmom sada je prilika da zablistate pred širom publikom ili „izvan granica“.

Zdravlje:

Moguće je da će vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom ili velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere ili partnerskog i ljubavnog odnosa. Povremene glavobolje, pad imuniteta, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 05. do 19. marta, zatim od 04.  do 20. septembra, kao i sredinom decembra meseca.

Sugestije:

Važno je da imate svest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Slobodno prihvatite različite izazovne mogućnosti koje su pred vama i uživajte lepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života. 2020. godina za vas može biti zlatna prekretnica i »carska godina«. Planetarni aspekti vam donose sjajne mogućnosti za investiranje u sebe, ali i u razne prioritete koje ste sebi postavili. Nemojte zaboraviti da ponekad treba tražiti »nemoguće«, jer osnovne i moguće stvari dolaze same po sebi.

Šta predviđa horoskop za 2020. godinu za preostale znake, pročitajte na sledećoj strani

Jarac

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine donosi najveću ostvarenost kroz vaše prvo, četvrto i peto polje. Jupiter uz Saturna i Plutona koji borave u vašem sazvežđu, će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Možete da očekujete nove podsticaje koji će kvalitetno uticati na vaš unutrašnji razvoj, inspiraciju i stvaralaštvo. Sreća je u razmeni energije sa bliskim osobama. Sada možete da se posvetite i realizaciji svojih najvećih ili najlepših želja. Ako ste mladi ili slobodni, ovo je prilika za životnom prekretnicom. Potrudite se da pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste uz mnoga zadovoljstva koja će vas pratiti u društvenom životu i ljubavnim odnosima, učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status.

Ljubav:

Od 11. januara vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje ćete osećati u odnosu sa bliskom osobom. Važno je da sledite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Već početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu. Ako ste slobodnog emotivnog statusa, potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Nema razloga da nekom popuštate više nego što želite, posebno u periodu od 03. marta i od 17. aprila. Tokom ove godine imaćete niz sjajnih prilika da ulepšate ili obogatite svoj društveni i ljubavni život. Očekuju vas poznanstva sa nekim izuzetno važnim osobama.

Posao:

Vaš smisao za dobrom organizacijom doći će do izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Od 19. januara udružite svoje poslovne interese sa odabranim saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti koje vas prate promenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od aktuelnih dešavanja. U periodu od marta meseca imaćete priliku da se dodatno angažujete u paralelnim poslovima. Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima ili trgovinom predstoji vam satisfakcija i uspeh u drugoj polovini godine. Pripremite se za period zlatnih rezultata i napredovanja na statusnoj lestvici od septembra meseca.

Zdravlje:

Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne nege i zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 26. marta do 12. aprila, i zatim od 03. do 19. oktobra i krajem decembra meseca.

Sugestije:

Vama 2020. godina donosi veliki uspon, a uz poseban dar koji imate učinićete na lak način ono što drugi ne mogu ili ne umeju. Mnoge srećne okolnosti su na vašoj strani, tako da vas očekuju najrazličitije mogućnosti u kojima ćete dodatno ostvariti novi uspeh i afirmaciju ili događaji koji će uneti više radosti u vaš privatni život i ljubavne odnose. Pomerite svoje subjektivne granice, vreme je za nove odluke, saznanja i životna iskustva. Okusite zov izazova, prihvatite izenadni rizik ili avanturu, jer sreća je na vašoj strani.

Šta predviđa horoskop za 2020. godinu za preostale znake, pročitajte na sledećoj strani

Vodolija

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine, najavljuje niz događaja koji donose novi i veliki uspon na svim životnim poljima. Pred vama je godina koja posebno naglašava vaše prvo, dvanaesto i četvrto polje. Usmerite svoju pažnju na najveće životne vrednosti, jer očekuju Vas značajni dobici koji će vam život učiniti lepšim i udobnijim. U skladu sa vašom inspiracijom mogući su neobični obrti koji donose uspeh i sreću. Sada imate priliku da po potrebi kombinujete lični nastup i samostalno sa zajedničkim delovanjem. Ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanjem. Vaše ideje često predstavljaju uvertiru za srećniju i lepšu budućnost o kojoj drugi sanjare.

Ljubav:

U ljubavnom odnosu dinamična dešavanja koja če vas pratiti početkom godine zahtevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Ponekad će partner umeti iznenada da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi nećete želeti da se pomirite sa nekom sporednom ulogom. Na sreću, vi ćete umeti brzo da se orijentišete prema onim zanimljivijim sadržajima ili novim »izvorima radosti«. Budite oprezniji u periodu od 13 do 21. januara kako ne biste doneli ishitrenu odluku koja poremetila vaš odnos sa bliskom osobom. Uživaćete u mnogim prijatnim situacijama tokom februara, marta, juna i u periodu od oktobra meseca. Često ćete testirati sebe, ali i osobu sa kojom ste bliski – različiti izazovi koji su pred vama su i nova prilika da obogatite sa novim iskustvom ili da ulepšate svoj ljubavni odnos. Ako ste slobodnog emotivnog statusa od 21. novembra, očekuju vas novi kontakti i neko ko će vas poptuno okupirati.

Posao:

Početkom godine bićete angažovani u mnogim aktuelnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da prepoznate dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoje poslovne vizije i rešenja, naročito u peruodu od 03. februara. Početkom marta bićete podstaknuti nečijom pričom o saradnji, na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u periodu od aprila, juna i oktobra meseca. Na vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan »utisak« koji ćete ostavljati u širim krugovima. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, medija ili trgovine začetak ugovaranja ili angažovanja u prvoj polovini godine, doneće vam više nego očekivane rezultate krajem godine.

Zdravlje:

Važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima ili kada se nalazite pod jačim stresom. Moguće su povremene glavobolje, zatim stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želuca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 29. aprila do 13. maja, i zatim od 26. oktobra do 09. novembra.

Sugestije:

Za predstavnike vašeg znaka 2020. godina donosi obilje novih, interesatnih i dinamičnih dešavanja u svim oblastima. Dobro se dobrim vraća, a što je ulog veći - veća je i mogućnost za „dobitkom“ i uspehom. Prijatelji će imati važnu ulogu u raznim situacijama u vašem životu, slobodno se oslonite na bliske osobe. Radost i sreća se uvek uvećavaju kada je delite sa dragim osobama. Očekuje vas sjajna prilika da pomerite skoro sve subjektivne granice koje ste ostvarili u svojim poslovnim ili privatnim afirmacijama.

Šta predviđa horoskop za 2020. godinu za preostale znake, pročitajte na sledećoj strani

Ribe

Vaše ZVEZDANO nebo tokom 2020. godine, obećava romantičan hod po srećnim oblacima i posebno naglašava vaše prvo, treće i jedanaeseto polje. Očekuju vas sjajne prilike koje će vam omogućiti lični razvoj, sreću u porodici i napredovanje u karijeri ili na statusnoj lestvici. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ciljeve u privatnm i poslovnom životu. Bićete dobro i bogato nagrađeni za sve što činite. Uspeh i omiljenost će predstavljati vaš zaštitni znak u narednom periodu.  I onda kada ima sreće, sreći ne mora biti kraja do god osećate da se u vama postoje topli talasi koji vas pokreću na razmenu emocija sa dragim osobama.

Ljubav:

Pred vama je period novih radosti, sreće i najlepših životnih ostvarenja – jer ponekad se i oni čudesni snovi ostvaruju. Podstaknuti ste na nova razmišljanja i stalo vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Od 12. januara vaša emotivna inspiracija će često prevazilaziti i nečija skrivena maštanja, u skladu sa svojom emotivnom prirodom sjajno umete da inspirišete svog partnera skoro u svakom pogledu. Uznemirenost koju ćete povremeno osećati ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. „Ljubavno sunce“ će vas obasjavati tokom cele godine, tako da ćete imaćete dosta razloga da uveličate neke ljubavne ili porodične situacije posebno od 08. novembra meseca.

Posao:

Na osnovu intuitivne percepcije naslućujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni. Važno je da se od 08. januara što efikasnije uklopite u nove ponude i mogućnosti koje predlažu vaši saradnici. Ponekad treba vešto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili svoj maksimum, naročito u periodu od 04. marta, tokom maja, septembra i novembra meseca. U prilog vam ide svest o tome da se nalaziti u sjajnoj formi i da imate ambiciozne poslovne planove koji će se uklapati u zajedničke interesne ciljeve. Uz određenu dozu mudrosti i naročito sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere i da poboljšate materijalne mogućnosti tokom ove godine. Uspeh i sreća su u potpunosti na vašoj strani. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, zabave ili trgovine od septembra meseca vas očekuje novi uspeh

Zdravlje:

Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju ili da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog psiho-fizičkog napora ili dodatnog forsiranja moguće su prolazne stomačne tegobe ili virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 29. januara do 11. februara,  od 29. maja do 11. juna.

Sugestije:

Vaš znak ima i posebnu astrološku privilegiju. Jupiter –  planeta »velike sreće«, uz aspekte sa Neptunom i Uranom donosi pozitivan uticaj, izvesnu privilegiju i »zlatne plodove« onda kada vam je to najpotrebnije. Vama 2020. godina počinje na neki čaroban način, koji će vas inspirisati da za sebe i najmilije izgradite oazu radosti i sreće. Ako priželjkujete sreću, sve što je potrebno se nalazi oko vas. Vaša sreća proističe iz odnosa sa partnerom i u porodičnoj atmosferu. Zajednica, udruživanje i timsko delovanje donose uspeh, ljubav i sreću. Učinite sve što je moguće da delujete u partnerstvu sa dragim osobama. Sada imate sjajnu priliku da ostvarite svoje velike ili tajne snove. Ljubav rađa ljubav - u vama, i oko vas.

Preuzeto sa sajta astrolook.com

hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još