Astroprognoza do kraja januara: Novac leže na njihov račun, a ovaj znak prekida dugogodišnju vezu

Astroprognoza do kraja januara: Novac leže na njihov račun, a ovaj znak prekida dugogodišnju vezu

Autor: | 22/01/2024

0

Nedeljni horoskop do 29. januara 2024. godine

Ovan

Delujete kao osoba, koja nema vremena za neke površne susrete ili za događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja.

Bolje je da se ponašate što umerenije, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete različite reakcije i negodovanje.

Stalo vam je da svojoj porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti u zajedničkom životu. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i na razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

Bik

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju.

Nakon dužeg poslovnog ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni.

Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje.

Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Photo by Kara Eads on Unsplash

 

Blizanci

Neko vam daje korisne informacije i tako vam pomaže da pravilnije procenjujete poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju.

Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa.

Slobodno izrazite neka potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

Pročitajte: Novac stiže sa svih strana - Ova tri znaka majanskog horoskopa čeka ogromna sreća u 2024. godini

Rak

Imate dobar predosećaj i uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Najviše će vas obradovati finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard.

Ne samo da imate dobre poslovne procene već dobijate i novi broj pristalica, tako da u većini situacija prolazite lakše ili bolje od drugih.

Osećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i rado prihvatate razne izazove. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju svoju neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

Lav

Možda sve informacije kojima raspolažete ne predstavljaju uvek i pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni veće poslovne afirmacije.

Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima u različitim pravcima. Prolazite kroz fazu oscilacija, skloni ste čestim promenama u ponašanju ili raspoloženju. Povremeno vam je teško da pravilno uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom, vodite računa, može doći do kraja ljubavi.

Devica

Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da vas uspore u sprovođenju važnih planova koje imate.

Ali, uz dodatnu upornost pokazaće se da imate vrlo efikasna rešenja i da okolina izuzetno uvažava vaše rezultate.

U događajima iz privatnog života nemojte dozvoliti da se o vama šire loši glasovi ili da neko o vama plasira pogrešne priče. Svoje male slabosti pokažite samo pred porodicom i bliskom osobom.

Nedeljni horoskop do 29. januara 2024. godine

Vaga

Dobre ideje koje imate zahtevaju i širu podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Sve što želite možete i da ostvarite, ali uz asistenciju i nečiju podršku.

Budući da vi sjajno funkcionišete u partnerstvu, potrudite se da oko sebe okupite osobe od poverenja ili ugleda.

Dovoljno ste vešti ili snalažljivi da privolite voljenu osobu na neke svoje zamisli. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

Škorpija

Delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu, što vam olakšava ostvarenje mnogih planova koje imate.

Nema potrebe da se upuštate u novčane rizike ili da se zadužujete.

Povremeno prečujete svoju ulugu ili mogućnosti u odnosu sa voljenom osobom. Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih osoba. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju.

Photo by Vladimir Vishnyakov on Unsplash

 

Strelac

Iznenadne promene na poslovnoj sceni, deluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju da imate dobru koncentraciju kako biste se na vreme prilagođavali u odnosu na očekivanja.

Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete koji vas prate, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće.

Vaša lična sreća proističe iz unutrašnje potrebe, da se sve lepe misli i topla osećanja uvek dele ili razmenjuju sa bliskom osobom.

Pročitajte: Ljubav kuca na vrata - Tri znaka koja će do kraja januara upoznati srodnu dušu

Jarac

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način.

Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste zamislili.

Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti. Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na neki poseban i lep način.

Prepustite se osećanjima da vas vode.

Nedeljni horoskop do 29. januara 2024. godine

Vodolija

Nalazite se za veliki korak ispred drugih, jer umete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima.

Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temema ili interesima donosi dugoročniji uspeh.

Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj ume da deluje blagotvorno na više načina.

Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos.

Photo by Oleg Bilyk on Unsplash

 

Ribe

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima.

Oslonite se na intuiciju.

Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja.

Nedeljni horoskop do 29. januara 2024. godine preuzet sa portala Astrolook

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Karsten Winegeart on Unsplash

Najnovije vesti