Ljubavni horoskop za 1. avgust: Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo

Ljubavni horoskop za 1. avgust: Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo

Autor: | 01/08/2021

0

Šta predviđa dnevni ljubavni horoskop za 1. avgust?

Ovan

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja, sve što se dešava između Vas i voljene osobe uvek predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Pronalazite smisao u zajedničkim planovima, postoje »detalji« koji Vas posebno inspirišu. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju. Obradovaće Vas jedno neobično poznanstvo.

 
 

Bik

Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i »lepši deo stvarnosti« koji ne treba propustiti.

Pročitajte - Godišnji horoskop za 2021. godinu

Photo by Neemias Seara from Pexels

 
 
 

Blizanci

Dobre vesti za vas! Sada je idealno vreme da prebolite ibivšu ljubav. Zvezde su savršeno aspektovane, što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik. Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance.

 

Rak

Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo zapinjati. Samci će ostati kod kuće.


Dnevni ljubavni horoskop za 1. avgust za preostale znake pronađite u nastavku teksta

 

Lav

Ako imate dugu, stabilnu vezu, ovo je period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Moguće da ćete još jednom izanalizirati celu situaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka će možda poželeti da obnove stare emotivne veze. Moguće je da se pojavi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste imali burnu, strasnu vezu. Budući da vam je Saturn sada naklonjen, postoji šansa da veza sada bude nastavljena na ozbiljnijim osnovama. Shvatićete da ste možda ranije bili previše hiroviti i da niste umeli da cenite partnera na pravi način. Ako ste u braku, bićete na ljubavnom iskušenju. U svakom slučaju vreme je kao stvoreno za erotska uživanja i sudbinske susrete. Moguća je tajna veza sa nekom osobom koja će na vas delovati kao magnet.


Devica

Sigurnost i stabilnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.


Pročitajte: Koja ste poznata ličnost prema horoskopskom znaku?

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

 
 

Vaga

Ukoliko imate potrebu da donesete neku bitnu odluku kada je vaš emotvni život u pitanju, najbolje bi bilo da sa time strpljivo sačekate i da ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjenije, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti “lošim” putem ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razumevanja i razmišljanja, će vam ukazati kada je najbolji trenutak za njihovo sprovođenje.

 

Škorpion

Sa voljenom osobom u ovoj nedelji doživljavate neke, slobodno se tako može reći, idilične momente. Naravno, srećni ste i ispunjeni, jer su zajednički trenuci koje proživljavate sa voljenom osobom u ovoj nedelji zaista posebni. Nalazite se u vezi koja se razvija u smeru o kojem ste samo maštali do sada. Biće između vas dvoje neke prilično krupne reči izgovorene i veliki planovi napravljeni u ovoj nedelji. Osećate da vam je budućnost svetla sa osobom sa kojom ste. Ipak, ukoliko ste slobodni, osećate veoma veliki pritisak da promenite svoj status. Radićete sve ne biste li upoznali tog nekog posebnog već ovih dana. Ipak, nepisano je pravilo da što više želite i jurite za nečim to vam je sve dalje. Na svojoj koži ćete osetiti ovo pravilo u punom obimu. Trebalo bi da se opustite i da ne razmišljate o tome šta će biti. Uživajte u spontanoj komunikaciji, pa i u flertu, koji i ne mora nigde da vodi.


Dnevni ljubavni horoskop za 1. avgust za preostala četiri znaka zodijaka pronađite u nastavku

 

Strelac

Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.



Jarac

Stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

 

Pročitajte: Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima vam nikad neće reći "volim te"

Photo by Maria Isabella Bernotti from Pexels

 

 

 
 

Vodolija

Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.
 

Ribe

Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

 

 

Komentari (0)

Loading
Astrolook hellomagazin

Slične Vesti