Uhvaćen na delu: Kako je Džastin Biber objasnio zašto je još uvek zainteresovan za Selenu Gomez

Uhvaćen na delu: Kako je Džastin Biber objasnio zašto je još uvek zainteresovan za Selenu Gomez

Autor: | 30/04/2019

0

Da neke ljubav nikad ne umiru, barem što se obožavalaca tiče, dokazuje i primer Džastina Bibera i Selene Gomez. Iako je par definitvno stavio tačku na njihovu dugogodišnju ljubav, a mladi pevač se već zakleo na večnu ljubav manekenki Hejli Boldvin, fanovi ne prestaju da veruju da će do pomirenja kad-tad doći.

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Jul 9, 2018 at 3:14pm PDT


Da Džastin nije ravnodušan prema bivšoj, posumnjali su još jednom kada je pevač, dok je snimao Instagram stori, slučajno snimio i poslednje otvorene stranice na internetu, a među njima se našao i nastup njegove bivše devojke. Fanovima to nije promaklom, a kako se situacija sa komentarima otrgla kontroli pevač je morao da se oglasi.

- Molim vas, prestanite toliko da se udubljujete u sve i pravite nešto čega nema. Zar mislite da sam namerno zumirao istoriju svojih pretraga samo kako bi se na mom profilu pojavilo njeno ime? To je suludo. Prestanite da se pretvarate da znate bilo šta o bilo čemu. Idite u školu i pročitajte neku knjigu. Fokusirajte se na sopstvene živote. Autoplej je pustio Selenin snimak nakon što sam gledao moj nastup sa istog festivala - napisao je on,  a ubrzo se nadovezala i Hejli rečima:

- Mi smo odrasli ljudi i ne želimo više da gubimo vreme objašnjavajući vam koliko su pogrešne fantazije koje imate. Neću više dopustiti da mi sve i svašta pričaju o mužu potpuni stranci. Ako želite da pričate o nečijem mužu - nađite svog! - napisala je besno manekenka.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram