Za nju je prošlost: Selena Gomez reagovala na veridbu Džastina Bibera

Za nju je prošlost: Selena Gomez reagovala na veridbu Džastina Bibera

Autor: | 10/07/2018

0


Džastin Biber i Selena Gomez, po mišljenju miliona obožavalaca, stvoreni su jedno za drugo. Vezu su započeli  2010. godine i uz uz brojne tubulencije i prekide, i druge usputne romanse, uspeli da opstanu do kraja prošle godine.

Ipak, čini se da je na njihovu ljubav definitivno stavljena tačka, s obzirom da je pevač nakon samo mesec dana veze verio manekenku Hejli Boldvin.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Jul 9, 2018 at 3:14pm PDT

Hejli, jako sam zaljubljen u tebe! Jako želim da upoznam svaki deo tebe. Voleću te strpljivo i pažljivo. Obećavam da ću našu porodicu voditi s dostojanstvom i ponosom. Pustiću Isusa i Svetog duha da nas vode u svemu, u svemu što radimo i o čemu odlučujemo. Moje srce je tvoje i uvek ćeš mi biti na prvom mestu. Ti si ljubav mog života Hejli Boldvin i život želim da provedem samo s tobom. Činiš me boljim i kompletnim. Jedva čekam da počne najlepši period našeg života. Zanimljivo je i to da mi sada sve ima smisla. A ono oko čega sam najviše uzbuđen je činjenica da će moji mlađi brat i sestra imati prilike da vide zdrav i stabilan brak i da tome streme. Božji tajming je savršen, verili smo se sedmog dana u sedmom mesecu, a broj sedam je broj spiritualne savršenosti. Istina je, proveri na Googlu. Zar to nije ludo?! Nisam ovo planirao, ali Bože moj, kako je divan osećaj kad znaš da je naša budućnost sigurna. Bićemo bolji u sedamdesetim draga! Onaj koji ženu nađe, nalazi dobrotu i dobija milost od Boga. Ovo je ta godina!, napisao je Biber uz fotografiju njega i Hejli.

A post shared by Laura; (@supporthailey) on Jul 9, 2018 at 8:14pm PDT


Nakon ove emotivne potvrde sve oči su bile uprte u Džastinovu bivšu devojku, koja čini se ne haje što joj je nekadašnja ljubav na korak do braka.

Ona ne tuguje već uživa na jahti sa svojom asistentkinjom Terezom Mari Mingus.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram