Da li će nam Nevena Božović i "Kruna" doneti krunu u Izraelu? (video)

Da li će nam Nevena Božović i "Kruna" doneti krunu u Izraelu? (video)

Autor: | 13/05/2019

0

Pesmom "Kruna" koju je posvetila suprugu, crnogorskom pilotu Nikoli Ivanoviću, Nevena Božović trijumfovala je u martu ove godine na Beoviziji.

Bila je to pobeda začinjena suzama radosnicama. Ali, da li će nam sada "Kruna" doneti krunu u Izraelu?

Britanski Mirror našu Nevenu ocenjuje ocenom 7/10 (čistu desetku daje San marinu, a Rusima koji vode u brojnim prognozama daje 8/10). i kaže da naša predstavnica može do finala.

Za samu pesmu piše da je u prvom delu "predvidljiva", ali da zvukovi gitare i violina u nastavku iznenađuju. Ističe i to što deo pesme izvodi hor i poručuje: "Veoma dobro".

Sa druge strane "Radio tajm" napominje da će Nevena postati prva učesnica Evrovizije koja se pre takmičenja u seniorskoj konkurenciji borila kao juniorka, 2007. u Roterdamu kada je pesmom "Piši mi" zauzela sjajnu treću poziciju.

Kada je u pitanju njen plasman, ne polaže mnogo nade za prolazak u finale.

Na kladioničarskoj listi "eurovisionworld.com" Nevena među 41 učesnikom zauzima 22 poziciju. Bolje je plasirana od Rumunije (31. mesto), korak ispred Albanije, šest mesta iza Slovenije, i čak 13 mesta beži Hrvatskoj.

Prema ovoj listi prva tri mesta odnose Holandija, Švedska i Francuska, a u stopu ih prati Rusija koja je za mnoge favoriti ove godine.

Ovogodišnje takmičenje prati i veliki političko- vojni skandal, jer islamski džihadisti prete da će silom zaustaviti događaj.

Naš evrovoizijski tim saopštio je da bezbednost takmičara i sama manifestacija nisu ugroženi.

hellomagazin.rs Andres Putting

Slične Vesti

Pročitajte još