Ešton Kučer i Mila Kunis pred razvodom: Zbog svađa i razmirica potražili pomoć

Ešton Kučer i Mila Kunis pred razvodom: Zbog svađa i razmirica potražili pomoć

Autor: | 10/06/2019

0

Par koji ima ćerku i sina u braku je od 2014. godine, a zabavljaju se od 2012. Sve se to izdogađalo nakon prestanka emitovanja serije "Vesele sedamdesete", gde su zajedno glumili.

Velika ljubav kolega iz serije "Vesele sedamdesete" Mile Kunis (35) i Eštona Kučera (41) je, pišu američki mediji, u takvoj krizi da je par odlučio da potraži pomoć stručnjaka.

Navodno se svađaju više nego ikad, a njihove bračne razmirice imaju veze s vaspitanjem dece, životom u Holivudu, verom (Kunis je pobornik judaizma, a Kučer je je pak izučavao kabalu, ali je odrastao u katoličkoj porodici), kao i, navodno, s ljubomorom, piše 24 sata.hr

-Više ne smatraju da je ispod časti zatražiti pomoć stručnjaka jer im upravo to pomaže da ostanu zajedno, izjavio je izvor blizak paru.

Par koji ima ćerku i sina u braku je od 2014. godine, a zabavljaju se od 2012. Sve se to izdogađalo mnogo nakon prestanka emitovanja serije „Vesele sedamdesete“, gde su zajedno glumili, a nakon što je Kučer okončao šestogodišnji brak sa 15 godina starijom Demi Mur (56).

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Cover/Images/ Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti