Za Novaka je njegov zagrljaj vredniji od pehara! (video)

Za Novaka je njegov zagrljaj vredniji od pehara! (video)

Autor: | 14/07/2019

0

Novak Đoković je pobedom na Vimbldonu ispisao istoriju osvojivši petu titulu na Vimbldonu pobedom nad Rodžerom Federerom, ali neko ko je vredniji od svih pehara ovoga sveta je čekao da mu na kraju meča padne u zagrljaj.

Novakovi roditelji, Dijana i Srđan, sa stricem Goranom, meč su pratili iz njegovog boksa, uz stručni tim na čelu sa Marjanom Vajdom. Novakov sin Stefan nije imao pravo da bude na tribinama, pa je tatu čekao u unutrašnjosti "Sveengleskog kluba".

Kada je primio pehar i dao intervju okupljenim novinarima i TV ekipama, Novak je otrčao u zagrljaj sinu i poljubio ga dok se Stefan igrao sa peharom.

Nole je ubeđivao naslednika da pođe sa babom i dedom, dok on ode na tuširanje, a onda i na konferenciju za medije. Međutim, čovek koji posle pet borbe može da sruši teniskog diva kakav je Federer, sinu ne može da kaže: "Ne"!

Novak je popustio i poveo Stefana u svlačionicu, piše Kurir Sport.

Federer i Đoković su po završetku finala istakli da će sada malo da budu tate, jer su im obaveze na Vimbldonu uskraćivale to zadovoljstvo.

Novaka su u svlačionici dočekali Kejt Midlton i Princ Vilijam, koji su mu i uručili priznanje u želji i da mu među prvima čestitaju na pobedi.

hellomagazin.rs Guliver/Getty