En Hatavej o borbi za potomstvo: Stidela sam se što ne mogu da zatrudnim, krivila sam svoje telo

En Hatavej o borbi za potomstvo: Stidela sam se što ne mogu da zatrudnim, krivila sam svoje telo

Autor: | 05/08/2019

0

Lepa glumica En Hatavej (36) pre nekoliko dana na svom Instagramu obelodanila je da je u drugom stanju.

Iako je pre tri godine rodila sina, En je ovog puta imala dosta problema da ostane trudna, pa je rešila da ne ćuti, već da sa celim svetom podeli svoje ni malo prijatno iskustvo.

- Stidela sam se što ne mogu da zatrudnim. Posebno mi je bilo teško kada saznam da je nekoj drugoj ženi uspelo, a meni nije - započinje svoju iskrenu ispovest glumica za britanski Mail i nastavlja:

- Dugo sam krivila sebe, dugo sam krivila svoje telo, a to je potpuno pogrešno. Utehu sam nalazila jedino u razgovorila sa drugim ženama koje su prolazile isto, tada bih znala da nisam sama.

En ima trogodišnjeg sina Džonatana kojeg je dobila u braku sa Adamom Šulmanom, a o novoj trudnoći nije htela da priča sve dok ne bude sasvim sigurna da je sve u redu.

- Želim da priznam i kažem da se moja trudnoća nije dogodila tako lako. Mi svi nekako živimo kroz Instagram, gde je sve vrlo opušteno, ali izostavljamo tužniji deo života, i tako uzrokujemo izolaciju i usamljenost žena koje imaju problem sa začećem, zbog toga se osećaju kao da su same krive za sve - priznala je glumica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anne Hathaway (@annehathaway) дана 24. Јул 2019. у 11:34 PDT

Bez podrške supruga čitava njena borba bila bi veoma teška.

- Suprug mi je bio najveća podrška u celom procesu, bio je uz mene u svakom trenutku. Ali, bila sam oduševljena i u isto vreme zadivljena ženama koje su imale hrabrosti i želele da sa mnom podele svoje priče. Kada bih rekla šta me je slomilo, one bi mi odgovorile "Ista stvar dogodila se i meni." Takve stvari su mi pomogle da sve prebrodim i budem sada ovde gde sam - zaključila je En u inetervjuu za ovaj britanski medij.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: en hatavej

Pročitajte još

Najnovije vesti