Nikola Rokvić dočekao zlatne odbojkaše novom pesmom: Osećaj je bio neverovatan!

Nikola Rokvić dočekao zlatne odbojkaše novom pesmom: Osećaj je bio neverovatan!

Autor: | 01/10/2019

0

Mladi muzičar Nikola Rokvić, koji vešto krstari mnogim žanrovima zahvaljujući svom neverovatnom talentu, oduševio je svoju publiku novom pesmom i spotom za numeru "Od ludila", a koju su svi fanovi s nestrpljenjem očekivali.

Numeru su radili udruženim snagama dvojac koji zna kako se stvaraju hitovi -  Dragan Brajović Braja i Aleksandar Cvetković, a kao poseban kuriozitet je to što je Nikola pesmu premijerno izveo na dočeku "zlatnih" odbojkaša, na balkonu Skupštine grada, na ogromno oduševljenje publike koja se te večeri našla pred Skupštinom.

https://www.instagram.com/p/B3C4DAWoFVZ/

Nikola nije krio oduševljenje:

- Veoma sam srećan što je publika na ovakav, sjajan način, odreagovala na moju novu pesmu. Jer, imao sam tu čast da je juče zvanično predstavim i premijerno otpevam na balkonu Skupštine grada. Moram da priznam da je osećaj bio neverovatan! - objašnjava Nikola i zahvaljuje se ljudima koji su potpomogli stvaranje ove numere:

https://www.instagram.com/p/B3Eu5O9gsG2/

- Pre svega želim da se zahvalim celim timu koji je radio na tekstu i ekranizaciji numere. Jedva čekam da čujem komentare, kako kolega, tako i publike - iskren je Nikola uz poruku za sve:

- Kažu da je muzika melem za dušu! Nadam se da ćete uživati kao i mi što smo dok smo je stvarali!

Poslušajte i pogledajte kako je Nikola osmislio novu muzičku priču koja nosi zanimljiv naziv - "Od ludila"...

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: nikola rokvić

Najnovije vesti