Biljana Tipsarević: Radujem se proširenju porodice, svejedno nam je da li je devojčica ili dečak

Biljana Tipsarević: Radujem se proširenju porodice, svejedno nam je da li je devojčica ili dečak

22/11/2019

0

Biljana Tipsarević ušla je u čevrti mesec  i jedva čeka dan kada će se po drugi put ostvariti u ulozi majke

Vest da će naš proslavljeni teniser Janko Tipsarević i njegova supruga i kreatorka Biljana, po drugi put postati roditelji, oduševila je javnost.

Iako u prvi mah nisu želeli da pričaju na ovu temu, kreatorka je ipak odlučila da za Blic odgovori na nekoliko pitanja, jer kako i sama kaže ovih dana u njihovom porodičnom domu vlada sreća.

- Radujemo se proširenju porodice, i moja rođena sestra je trudna, razlika će biti dva meseca tako da nas čeka uzbudljiv period. Divan osećaj, kao i u svakoj porodici koja je to želela. Ušla sam u četvrti mesec i zasad je sve u najboljem redu. Emili se veoma raduje što će postati sestra, već predlaže imena i priča o tome kako će da čuva bebu i čime će sve da je uči - objašnjava Biljana i otkriva kako se oseća:

- Ova trudnoća je potpuno različita od prve, što je i normalno, pa i sve propratne slatke nelagode u vidu mučnine i pospanosti prolaze. To je normalno za trudnoći i ne zove se džaba drugo stanje. Nisam zahtevna trudnica, trudim se da sve radim normalno kao što sam to činila pre nego što sam saznala da sam trudna.

Na pitanje da li su posle devojčice Emili koja ima šest godina poželeli da dobiju dečaka, Biljana kaže:

- Svejedno nam je da li je devojčica ili dečak. Sa jedne strane žarko smo želeli da imamo ćerku, a ta želja nam se već ispunila, tako da nam je sada najbitnije da sve prođe bez ikakvih problema. Trudnoća je fenomenalna stvar i svaka žena treba da se ponaša onako kako njoj najviše prija.

Hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images

Slične Vesti