Legenda obara sve rekorde: Zdravko Čolić zakazao šesti koncert u Areni

Legenda obara sve rekorde: Zdravko Čolić zakazao šesti koncert u Areni

Autor: | 05/12/2019

0

 Zdravko Čolić zakazao šesti koncert u Areni

Legendarni pevač  je već nebrojeno puta dokazao da mu na našim prostorima nema ravnog kada je muzika u pitanju. Sada je uspeo da postavi još jedan rekord - nakon pet rasprodatih Arena, Čola je zakazao još jedan koncert.

Ovacije za spektakl Zdravka Čolića u Areni: Srce mi je puno kad vas vidim!

Karte za peti koncert legende naše muzičke scene Zdravka Čolića su rasprodate! Posle dva fenomenalna nastupa u okviru turneje "Ono malo sreće", koje je održao 29. i 30. novembra u Areni, interesovanje publike je još veće. Čola je zato na nagovor svojih brojnih obožavalaca koji su ostali uskraćeni za karte, odlučio da napravi i šesti spektakl. Koncert će biti održan 28. decembra u beogradskoj Štark areni, a ulaznice su u prodaji po istim cenama na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs.

- Samo zbog vas i samo za vas - rekao je Zdravko i dodao da je veoma srećan što se ponovo posle nekoliko godina sreo sa svojom divnom publikom i da mu je srce puno.

Svaka čast: Ovo do sada nije pošlo za rukom nijednom izvođaču, ali Zdravko Čolić je uspeo

Komercijalno najuspešniji I kritički najpriznatiji pevač ušao je u srca publike širom regiona, a ni šest najvećih dvorana na Balkanu nije dovoljno da primi sve one koji vole Zdravka i njegove neprolazne hitove. Čolomanija je “omađijala” jednako i žene i muškarce i mlade i stare i svi hrle na najvažniji muzički događaj godine.

Treći i četvrti koncert biće održani 13. i 14. decembra, a peti i šesti 27. i 28. decembra.

Čolina prva dva u nizu od šest koncerata u beogradskoj Štark areni nisu propustile ni brojne poznate ličnosti kao što su: Aco Pejović sa suprugom BiljanomAleksandar Milić Mili sa suprugom Ninom, Jelena Kostov, Dušan Duda Ivković, Neda Ukraden, Zorana Mihajlović, Čeda Jovanović,  Dragica Radosavljević Cakana, Žika Jakšić, Ivan Ivanović, Stevan Anđelković, Bojana Rajić, Kiki Lesandrić, Sergej Ćetković, Kristina Kija Kockar i mnogi drugi.

Hellomagazin.rs Ata
Tagovi: zdravko čolić