To može samo Čola: Zakazana i peta “Arena”

Zdravko Čolić jedina je zvezda Balkana koja je uspela da napuni četiri Arene i da otvori petu.

Jednostavno, interesovanje za koncerte ne prestaje! Karte za četiri nastupa u najvećoj hali na Balkanu planule su neviđenom brzinom, a publika je i dalje u potrazi za svojim mestom na najvećem spektaklu godine.

Želja fanova, najvećoj muzičkoj zvezdi, uvek je bila zapovest pa je rešio da otvori i peti koncert, koji će održati 27. decembra u “Štark Areni”.

Zdravko Čolić o svojoj voljenoj Aleksandri: Supruga mi pomaže u svemu

Čolić je od početka svoje karijere bio apsolutni rekorder u broju koncerata, prodatih albuma i hitova od kojih neki žive pola veka. Te rekorde ruši i danas. Ovakav uspeh možda i ne treba da čudi. Još od prve velike turneje davne 1978. godine na kojoj je promovisao rekordni album “Ako priđeš bliže“ rasprodast u više od milion kopija, do današnjeg dana niže uspehe, koje ne polaze za rukom nikome. Ankete časopisa proglašavale su ga za najdražu ličnost, a svaka naslovna strana imala je Čolin lik, piše Blic. Devojke su doslovce padale u nesvest kada bi ga videle. Bio je zvezda u svim svojim bojama i nijansama, a popularnost i uspeh nije pratila očekivana nadobudnost.

Naprotiv. Bio je skroman kakav je i ostao danas. Snimio je 15 studijskih albuma, održao na hiljade koncerata i prodao milione albuma, kilometre ploča i drugih nosača zvuka! I bez dileme, on je naša najveća zvezda svih vremena!

Ulaznice za peti  koncert, 27. decembra u “Štark Areni” su od danas u prodaji.

Hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: